Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rukometaši šalju podršku: Ma i moje cure doma skaču, navijaju

Rukometaši šalju podršku: Ma i moje cure doma skaču, navijaju

Nikad ih nisam nagovarao na sport i rukomet, ali zadnjih se dana i to igra u kući, priznao je Ivan Čupić, a Igor Karačić dodao: Vaša glad za pobjedom mogu biti putokaz svima

Oni redovito osvajaju medalje s velikih natjecanja, a njima to nikad nije pošlo za rukom. No ove su godine došli na korak od sna, plasmana u polufinale Europskog prvenstva.

Rukometaši su videoporukama poslali podršku hrvatskim rukometašicama u Dansku i dali im još malo vjetra u leđa da odu što je dalje moguće.

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši šalju poruke podrške

Pokretanje videa ...

Rukometaši šalju poruke podrške 01:25

- Pozdrav, cure. Velike i iskrene čestitke za dosad napravljeno. Veliki ste primjer svim sportašima i sportašicama diljem Hrvatske kako se bori i žrtvuje za hrvatski dres i reprezentaciju - rekao je povratnik u reprezentaciju Ivan Čupić i dodao:

- Moje četiri cure navijaju, skaču, s vama su cijelo vrijeme. Ja ih nikad nisam nagovarao na sport i rukomet, ali zadnjih dana igra se i rukomet u kući. Još jednom: hvala za sve. Uživajte, budite to što jeste, nastavite sanjati. Mi smo s vama do kraja!

Tužna strana našeg rukometa: Bjelovarke pred Božić bez plaće
Tužna strana našeg rukometa: Bjelovarke pred Božić bez plaće

Igor Karačić pridružio se čestitkama.

- Vaša srca, vaša borba i glad za pobjedom mogu i moraju biti putokaz svima. Korak smo bliže do povijesnog uspjeha, znam da ćete dati sve da ga ostvarite. Idemo svi zajedno. Iznad svih, Hrvatska - rekao je.

Ponosni izbornik: Slušao sam glazbu do 4 ujutro da se smirim
Ponosni izbornik: Slušao sam glazbu do 4 ujutro da se smirim

Manuel Štrlek snimio je poruku pokraj božićnog drvca.

- S oduševljenjem vam mogu reći da ste ispisale nove stranice našeg sporta. Spoznale ste vrijednost i pokazale nevjerojatnu snagu i zajedništvo. Vi ste rođene pobjednice. Zaslužujete sve što ste možda nekad sanjale. Uživajte u svakom trenutku i svakoj pobjedi. I dalje nam nastavite slati onako lijepe i vesele slike. Sretno, cure - kazao je Štrlek.

Samo tako naprijed!