Obavijesti

Sport

Komentari 12

Rummenigge za Kicker: I Ivica Olić bi mogao ostati s nama!

Rummenigge za Kicker: I Ivica Olić bi mogao ostati s nama!
1

"Vjerujem da će Olić i Van Buyten, kojima krajem sezone istječe ugovor, ostati s nama. Obojica imaju želju za ostankom, a radi se o igračima izuzetnog karaktera"

VIDEO

Zainteresirani smo za produljenje ugovora Ivici Oliću, priznao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge u razgovoru za njemački sportski magazin Kicker...

- Vjerujem da će Ivica Olić i Daniel van Buyten, kojima s krajem sezone istječe ugovor, ostati i dalje s nama. Obojica imaju želju za ostankom, a radi se o nogometašima izuzetnog karaktera - naglasio je dvaput najbolji europski nogometaš u izboru France Footballa, danas prvi operativac najtrofejnijega njemačkog kluba.

U istom je intervjuu Rummenigge govorio o pregovorima koje vodi s dvojicom ponajboljih klupskih nogometaša: Arjenom Robbenom i Marijem Gomezom. Obojici važeći ugovor istječe 30. lipnja iduće godine.

- Nisam pesimist, mislim da ćemo pronaći rješenje s Robbenom. Naš sportski direktor Christian Nerlinger i nogometašev otac Hans već su počeli pregovore. Također sam dugoročno optimističan glede ostanka Marija Gomeza. I on, kao i Robben, žele karijeru nastaviti u Münchenu - vjeruje Rummenigge.

Kicker: Ćorluka treći tjedan najbolji Hrvat

Od petka do nedjelje su odigrane utakmice 22. kola njemačke Bundeslige, a vrijedi zabilježiti da su u Kickeru opet ocijenili Vedrana Ćorluku, igrača Bayera, za najboljeg hrvatskog nogometaša...

Dogodilo se to treći tjedan zaredom, a Ćorluka je za svoju predstavu ocijenjen trojkom. Recimo da je Bayer uvjerljivo došao do tri domaća pobjeda svladavši Augsburg 4-1.

Istu ocjenu (3) je dobio Boris Vukčević za Hoffenheim. Njegova je momčad remizirala s Mainzom još u petak (1-1), a napadač Hoffenheima Srđan Lakić je dobio ocjenu 4.5.

Mladen Petrić je u domaćem porazu Hamburga od Werdera (1-3) postigao jedini pogodak za svoju momčad što mu je ujedno bio jubilarni 50. u Bundesligi. Za svoju je igru dobio ocjenu 3.5, dok je istu zavrijedio Ivo Iličević koji je za Hamburg igrao tijekom drugog dijela.

Istih 3.5 je dobio i kapetan Herthe Andre Mijatović. Hertha je, inače, u Berlinu poražena od prvaka Borussije Dortmund s 1-0. Među slabijima su bili Mario Mandžukić (4.5, Schalke - Wolfsburg 4-0) i Mato Jalalo (5, Nürnberg - Köln 2-1).

Ivica Olić nije ocijenjen za sedamnaest minuta igre u ogledu Freiburga i Bayerna (0-0).

Izdvojimo da se nije nametnuo igrom niti bosanski nogometaš Vedad Ibišević (ocjena 5) čiji je Stuttgart šaptom pao kod Hannovera (2-4).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom