Obavijesti

Sport

Komentari 47

Rusi: Mandžukić traži 8 milijuna za dvije godine, gazda šokiran!

Rusi: Mandžukić traži 8 milijuna za dvije godine, gazda šokiran!

Četiri milijuna eura po sezoni... Nema šanse. Za rusku ligu to je luksuz kojeg si klubovi sada niti mogu, niti žele priuštiti, čak ni za majstora kao što je Mandžukić, nedvosmisleno ističu ruski nogometni menadžeri

VIDEO

Jedan od najboljih napadača koje je Hrvatska ikad imala, Mario Mandžukić (34), brzo je okončao svoju katarsku avanturu. U Al Duhailu je ostao sedam mjeseci, odigrao devet utakmica i dao dva gola. Sada se vraća u Europu, ali izgleda da se neće realizirati već velo glasno spominjana kombinacija o pridruživanju Vedranu Ćorluki (34) u moskovskom Lokomotivu.

VIDEO: Spomen ploča Mandži i Oliću u Brodu

Pokretanje videa...

08:29

Ruski Sport24 javlja kako je Mandžo već u ozbiljnim pregovorima s Moskovljanima, ali i da su gazde ostali šokirani kada im je naš majstor rekao kako u obzir dolazi opcija 'dvije godine ugovora, četiri milijuna eura po sezoni'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rusi misle kako Mandžo definitivno traži previše posebno s obzirom na zadnjih sedam mjeseci karijere i ne baš više najmlađahniju nogometnu dob.

SP 2018, Francuska - Hrvatska

Mandžukićev menadžer je još jedna bivša Dinamova 'devetka', Ivan 'Tarzan' Cvjetković, a on je za ruske medije izjavio:

- Mario je tek postao slobodan igrač. Želimo izbjeći nagađanja o njegovoj budućnosti, tako da nisam spreman komentirati hoće li doći u Rusiju ili ne. Mogu vam jedino reći da će Mario definitivno nastaviti igrati.

Procjena Cvjetkovićevih ruskih kolega je nedvosmislena: 'Četiri milijuna eura po sezoni... Nema šanse. Za rusku ligu to je luksuz kojeg si klubovi sada niti mogu, niti žele priuštiti, čak ni za majstora kao što je Mandžukić', kažu ruski menadžeri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu