Obavijesti

Sport

Komentari 114

Španjolac pronađen mrtav u Ukrajini, Rusi istukli zaštitare

Španjolac pronađen mrtav u Ukrajini, Rusi istukli zaštitare
2

Na otvaranju Eura dogodili su se prvi incidenti. Poljski huligani napali su ruske navijače. Rusi su napali zaštitare. U Ukrajini je pronađen mrtav nestali Španjolac

VIDEO

Već prvog dana Eura, pred samo otvaranje prvenstva, kako prenosi Telegraph, grupa poljskih huligana napala je navijače Rusije.

Incident se dogodio u Lodzu u Poljskoj, nekoliko sati prije službenog otvaranja Europskog prvenstva. Pedesetak poljskih huligana napalo je navijače Rusije koji su se nalazili u kafiću. Svjedoci tvrde kako su maskirani muškarci samo nasrnuli na ljude u lokalu udarajući koga god su stigli.

Napadači su najprije nasrnuli na navijače koji su se nalazili ispred kafića, ozlijedili dvojicu, a potom slijedili ostale unutra kada su se ovi pokušali skloniti na sigurno.

Prisutni su kasnije policiji opisali napadače naglasivši kako su djelovali vrlo mlado i kako su nosili dresove lokalnog kluba.

- Prisilili su dvojicu da legnu na pod i onda su ih udarali i šutirali. Bio je to užasan prizor. Posegnuo sam odmah za mobitelom i nazvao policiju - ispričao je jedan od svjedoka.

Rusi se obračunali sa redarima

Ruski navijači odgovorili su na napad poljskih huligana na grupu njihovih navijača. U Wroclawu su napali redare na ulasku na stadion. Desetak je navijača počelo tuči redare koje je vrlo brzo ipak spasila policija.

Potukli se i Rusi i Ukrajinci

Rusi su nakon visoke pobjede nad Češkom slavili, baš kao i njihovi navijači koji su poneseni euforijom pretjerali. Njih 15-ak okomilo se na nedužnu grupu Ukrajinaca ispred stadiona i počelo ih vrijeđati i psovati. Provokaciji ruskih navijača svjedočio je i Reutersov fotograf, dok je policija pokušavala razdvojiti dvije skupine.

U Ukrajini pronađen mrtav navijač

Jutros je policija u Makejevkai, malom mjestu pokraj Donjecka, pronašla mrtvo tijelo španjolskog navijača ( 46 ). Španjolac je u Ukrajinu stigao u svibnju, kako bi razgledao zemlju uoči Eura. Osoblje hotela tada je javilo kako se jednog jutra Španjolac nije vratio u svoju sobu i sve od tada nije bilo traga muškarcu. 

Tijelo španjolskog navijača tek je jutros pronašla policija. Već su ispitana tri muškarca koje se tereti za njegovo ubojstvo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki