Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Ruskog Popaja hitno operirali: Skoro smo mu amputirali ruke

Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni, rekao je kirurg

Foto: Instagram
23 komentara

Ruski bodybuilder Kiril Terešin (23) nedavno je šokirao svjetsku javnost golemim bicepsima. Terešin je, naime, ruke napunio nekakvom nedopuštenom supstancom. Pisalo se da se radi o syntholu, ali čini se da je Terešin zabrazdio još i više.

Liječnici su ga upozoravali na štetnost takvih supstanci. Prijetila mu je amputacija ruku, ili čak smrt. Terešin je upozorenja mjesecima ignorirao, a nedavno je počeo u MMA karijeru. 

Plastični kirurg Dimitri Melnikov otkrio je da je Kiril u sebe "uštrcao" tri litre jeftine tvari nalik vazelinu, prenosi The Sun.

- Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni - kaže doktor Melnikov s moskovskog sveučilišta pa dodaje:

- Kiril je nakon operacije imao snažnu temperaturu, jako ga je boljelo i uhvatila ga je slabost.

Foto: Instagram

Terešin je imao i malo sreće. Štetne tvari nisu mu se proširile po cijelom tijelu.

- Moglo mu je sve "otići na bubrege". Mislim da Kiril uopće nije svjestan posljedica onoga što je napravio - rekao je Melnikov koji je dva sata operirao nesretnog Kirila, a tu nije kraj. Čeka ga još par operacija...

U Rusiji se često pribjegava jeftinoj plastičnoj kirurgiji.

- To nije baš rijedak slučaj. U cijeloj državi žene često ubrizgavaju te jeftine silikone. Izbjegavaju skupe plastične operacije, a onda kasnije dolaze nama i vade ih. Često se jeftini silikoni stavljaju u grudi, stražnjicu i ostale dijelove tijela i to je izuzetno opasno i traumatično. Na kraju ostanu veliki ožiljci, a sve može rezultirati smrću.

Foto: Instagram

Terešin je sad valjda naučio lekciju. U MMA-u izgubio je od Olega Mongola (43), borca koji je dvostruko stariji od njega, a ranije ga je deklasirao Vasilij Kamotskij. Ruski Popaj, kako mu tepaju, jeftine je supstance počeo ubrizgavati u tijelo nakon što je napustio vojsku. Ostavila ga je zaručnica Olesja Malibu (28) koja ga je i nagovorila na sve te plastične operacije.

Naši partneri pišu
Message