Obavijesti

Sport

Komentari 73

S dva gola srušio je Bastiju: Ibrahimović ne prestaje 'trpati'

S dva gola srušio je Bastiju: Ibrahimović ne prestaje 'trpati'
1

U prvoj utakmici 6. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je kao gost kod Bastije upisao i treću uzastopnu pobjedu. Novi prvoligaš kapitulirao je s 4-0...

VIDEO

Najraspoloženiji u pariškoj momčadi bili su Zlatan Ibrahimović i Nene. Šveđanin je nakon manje od šest minuta igre upisao asistenciju za Jeremyja Meneza koji je doveo goste u vodstvo, a onda je pretkraj poluvremena i utakmice dva puta i sam bio strijelac. Najprije je zabio za povećanje na 2-0 u 40. minuti na asistenciju Talijana Marca Verrattija, a potom je u 90. postavio konačnih 4-0 nakon prekrasnog dodavanja dvostrukog asistenta Nenea. Recimo i da je ovo čak treći put ove sezone ( u pet susreta) da je Ibrahimović upisao dva pogotka na utakmici. Prije Bastije, isto je uradio protiv Lillea i Lorienta. Jedina utakmica na kojoj se Šveđanin nije upisao u strijelce bila je protiv Bordeauxa (0-0).

Brazilac je bio asistent i kod trećeg pogotka gostujuće momčadi u 72. minuti, kojeg je postigao Blaise Matuidi. Obje asistencije Nenea bile su vrijedne svake pohvale. Recimo samo da je Ibrahimovića proigrao s centra, te ga gurnuo u situaciju jedan na jedan s domaćim vratarom.

Istaknimo i sjajnu večer vratara PSG-a, Salvatorea Sirigua, koji je u nekoliko navrata obranio stopostotne šanse Bastijinih nogometaša.

PSG se s trećom prvenstvenom pobjedom probio do trećeg mjesta prvenstvene ljestvice, ali pitanje je hoće li tamo i ostati nakon utakmica Lorienta i Bordeauxa koji ga mogu pobjedama prestići. Vodeća momčad prvenstva i dalje je stopostotni Marseille (pet utakmica 15 bodova).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

PSG, kojeg će ugostiti zagrebački Dinamo u 3. kolu Lige prvaka (24. listopada), nastupio je u sljedećem sastavu:

Sirigu – Armand, Thiago Silva, Sakho, Van der Wiel – Matuidi, Menez, Nene, Chantome, Verratti – Ibrahimović.

S klupe ušli: Gameiro (Menez), Bodmer (Verratti)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu