Sport

Komentari 109

S Kobejem je u helikopteru bila i kći Gianna Maria Onore (13)

S Kobejem je u helikopteru bila i kći Gianna Maria Onore (13)

Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio. Među putnicima su bili još jedan igrač i roditelj, na Twitteru je napisao NBA novinar Adrian Wojnarowski

Bivši američki košarkaš Kobe Bryant (41), jedan od najvećih svih vremena, poginuo je u padu helikoptera u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu u Calabasasu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Prema posljednjim informacijama koje je objavio Ured šerifa Los Angelesa objavio na konferenciji za novinare, u helikopteru je bilo devet ljudi i svi su poginuli. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz SAD-a je stigla tragična potvrda - s Kobejem je u helikopteru putovala i njegova kći Gianna Maria Onore (13).

Košarkaški velikan putovao je na košarkaški turnir gdje je trebao biti počasni gost. Na turniru je trebala igrati i njegova kći.

Direktor turnira za djevojčice potvrdio je CNN-u da su Kobea očekivali na turniru, a informaciju je na Twitteru objavio i najpoznatiji NBA novinar, ESPN-ov Adrian Wojnarowski.

- Izvori: Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio. Među putnicima su bili još jedan igrač i roditelj - napisao je Wojnarowski.

Kobe je upravo zbog Gianne Marie ponovno počeo pratiti košarku. Bio je redovan gost na njezinim turnirima i zajedno su joj gradili karijeru.

Najčitaniji članci