Obavijesti

Sport

Komentari 106

S Vorijem, Čupićem, Alilovićem napadamo zlato na EP-u 2018.

S Vorijem, Čupićem, Alilovićem napadamo zlato na EP-u 2018.
1

Vori je povratak najavio gotovo istovremeno kad i Čupić. Naši insajderi kažu da bi se s Babićevim odlaskom trebao vratiti i dojučerašnji kapetan Marko Kopljar, a i Mirko Alilović rekao je da je tu ako ga izbornik treba

VIDEO

Bivši kapetan Igor Vori u video intervjuu za 24sata ekskluzivno je otkrio da se namjerava vratiti u reprezentaciju ukoliko ga izbornik pozove i zaigrati na Europskom prvenstvu idućeg siječnja u Hrvatskoj. A budući da sad s prilično velikom sigurnošću možemo reći da će Hrvatsku doma zajednički voditi Lino Červar i Slavko Goluža, gotovo je sigurno da će Vori poziv dobiti i u 37. godini se od rukometa, barem onog reprezentativnog, oprostiti pred svojom publikom.

Iz Vorijevih riječi da se zaključiti kako je svjestan da neće biti prva i jedina opcija na pivotu, kao što je bio nekad, već će minutažu dijeliti sa Željkom Musom iza kojeg je jako dobro prvenstvo u Francuskoj. Musa je uz Marka Mamića bio najveće iznenađenje turnira među Kaubojima, jako je popravio igru u napadu, a i dalje je s Gojunom ključni igrač obrane.

Vori je povratak najavio gotovo istovremeno kad i Ivan Čupić, nekoć ponajbolje desno krilo svijeta. Naši insajderi kažu da bi se s Babićevim odlaskom u reprezentaciju trebao vratiti i dojučerašnji kapetan Marko Kopljar, a i povratak Mirka Alilovića na gol je itekako moguć.

S tri nova igrača u sastavu Hrvatska bi dobila na širini: Vori bi vjerojatno zaigrao umjesto Kontreca, Čupić upao umjesto neiskusnih Božića Pavletića, odnosno Matulića, a Kopljar bi na desnom vanjskom najvjerojatnije izgurao Šebetića.

S tri nova, superiskusna igrača, koji su u svojim najboljim danima predstavljali svjetske klase na svojoj poziciji, Hrvatska će u siječnju 2018., uvjereni smo, napadati zlato.

Za izbornika Babića ostaje pitanje zbog čega su prekaljeni veterani poput Vorija, Čupića i Kopljara spremni biti i 'backup' opcije ako treba, samo da Hrvatska osvoji zlato? Čini se da u odnosima Babića i trojice najiskusnijih igrača puno toga nije štimalo. Šteta, jer s tri opcije više Slovenija nas nikad ne bi stigla i iz Rija, odnosno Pariza, vrlo vjerojatno bismo donijeli barem još jednu medalju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani