Obavijesti

Sport

Komentari 95

Sad im je svima postalo jasno: Ovo ipak nisu igrači za Hajduk

Sad im je svima postalo jasno: Ovo ipak nisu igrači za Hajduk
5

Nakon sramotne igre Hajduka protiv Zagreba pred praznim tribinama navijači se pitaju ima li skup na Rivi uopće smisla. Jer Hajduk već dugo ne izgleda dobro

VIDEO

Ako se igrači Hajduka ne mogu nametnuti niti jednom protivniku bez pomoći s tribina, pitanje je jesu li to uopće igrači za Hajduk. Jer, ako fantastična splitska publika stvara baš toliku razliku, onda je potpuno svejedno tko će istrčati na teren, jer utakmice ionako dobivaju navijači.

Da su igrači Hajduka pokazali samo desetinu ponosa, ljubavi, strasti i zalaganja koje su pokazali njihovi navijači na Rivi, zasigurno bi pobijedili Zagreb s par golova razlike. Ali nisu, i nema sumnje kako se puno navijača, koji su zbog kazne utakmicu gledali na TV, zapitalo ima li uopće smisla skup na Rivi i sve što rade za klub.

Navijači kao navijači, zaslijepljeni ljubavlju, sigurno su zaključili kako ima, jer vjeruju u bolje sutra, u bolje rezultate... No pitanje je mogu li im Igor Tudor i ovi igrači ponuditi nešto više, mogu li im garantirati ono što je Tudor obećao nakon sramote protiv Zagreba:

- Hajduk će u sljedećem kolu, pred punim tribinama i u fantastičnoj atmosferi, protiv Splita odigrati odličnu utakmicu i sigurno pobijediti.

Teško. Jer Hajduk već dugo ne izgleda dobro, pogotovo u segmentu zalaganja, trke... Nije tajna kako Tudor nema dobar odnos s igračima, kojima smetaju njegove stalne kritike na račun kvalitete i ponašanja, ali i učestale nelogične promjene pozicija, sustava igre, postave, ali najviše od svega nedostatak samokritike. U zadnje vrijeme Tudor previše kritizira, što igrače dodatno deprimira. Pogotovo mlade, koji bi sutra trebali biti budućnost kluba.

No u nečemu je Tudor ipak u pravu. Ako se ovaj igrački kadar ne može nametnuti niti jednom protivniku bez pomoći s tribina, pravo je pitanje jesu li to uopće igrači za Hajduk. Jer, ako fantastična splitska publika stvara toliku razliku, onda je potpuno svejedno tko će istrčati u bijelom dresu. Utakmicu će ionako dobiti navijači.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku