Obavijesti

Sport

Komentari 27

Šaljivi španjolski mediji: Uzrok poraza je izostanak golova...

Šaljivi španjolski mediji: Uzrok poraza je izostanak golova...
2

Hrvatska reprezentacija odigrala je junačku utakmicu i ostavila Španjolce bez šansi, a španjolski mediji se ne mire s porazom. Svjesni su da je njihova reprezentacija sada u jako teškoj situaciji...

VIDEO

Nakon što je Hrvatska pobjedom nad Španjolskom odškrinula vrata polufinala Svjetskog prvenstva španjolski mediji navode kako su hrvatski rukometaši gurnuli španjolske u tešku situaciju u kojoj više nemaju pravo na poraz.

- Hrvatska stavila Španjolsku između oštrice i zida - pišu sportske novine Marca dodajući kako Španjolci više ne smiju kiksati u borbi za polufinale u nadolazećim utakmicama protiv Francuske, Njemačke i Brazila. -Hrvatska je vodila utakmicu ondje gdje je htjela a Španjolska nije pronašla način da preokrene situaciju - napominje Marca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:42

Komentator španjolske javne televizije TVE spomenuo je u izravnom prijenosu "izuzetno naelektriziranu atmosferu" u dvorani koju su dodatno poticali hrvatski igrači s parketa.

Novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni, prijestolnici španjolskog rukometa, navode kako Španjolci nisu imali niti protočnost niti rješenja u napadu. - Hrvatska se pokazala moćnijom kako na parketu tako i na tribinama gdje je njena izuzetno brojna publika vodila momčad prema pobjedi. Suci su dopuštali puno kontakta što je korpulentnijim Hrvatima također donijelo prednost - piše Mundo Deportivo.

Sportske novine AS sa sjedištem u Madridu upozoravaju kako je "Španjolska zakomplicirana budućnost nesmotrenošću protiv Hrvatske".

- Greške prilikom šutiranja na vrata protiv Makedonije ponovile su se i protiv Hrvatske no u ovoj utakmici to nije bila jedina greška. U prvom poluvremenu je kompletna momčad bila izgubljena kada su Hrvati promijenili svoju obranu iz formacije 6-0 u 5-1 - napominje AS.

Novine El Mundo naglašavaju kako su Španjolci imali problema sa zabijanjem golova. - Uzrok poraza od Hrvatske bio je izostanak golova, Španjolskoj se zakompliciralo Svjetsko prvenstvo - navode te novine, čiji su autori očito šaljivi ljudi. 

Mediji redom navode nepogrešivost hrvatskog desnog krila Zlatka Horvata koji je iz osam udaraca zabio osam golova. -Fantastično - ustvrdio je komentator španjolske televizije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio