Obavijesti

Sport

Komentari 23

Sammir zabio golčinu Dinamu, Olmo sve promatrao sa zidića

Sammir zabio golčinu Dinamu, Olmo sve promatrao sa zidića
1

Glavna faca na tribinama očekivano je bio Dani Olmo koji je najmlađim obožavateljima podijelio niz autograma, odradio i niz 'selfieja'. Dinamo je poveo golom Šutala, a Lokomotiva izjednačila golčinom Sammira

VIDEO

Nenad Bjelica je protiv Lokomotive na travnjak poslao kombiniranu momčad, u sastavu nije bilo Livakovića, Dilavera, Theophilea, Ivanušeca, Olma i Petkovića koji bi minutažu trebali dobiti u nadolazećem susretu protiv Slovackog.

Pokretanje videa...

02:04

I taj kombinirani sastav poveo je u 63. minuti golom Josipa Šutala (19) nakon ubačaja Poljaka Damiana Kadziora. Izjednačio je u 77. minuti bivši igrač "modrih" Sammir (32) volejčinom koja je bez teksta ostavila malobrojne gledatelje.

Glavna faca na tribinama očekivano je bio Dani Olmo koji je najmlađim obožavateljima podijelio niz autograma, odradio i niz 'selfieja'. Španjolski nogometaš i dalje je nasmijan, na njegovom licu nema nikakvih naznaka nervoze zbog brojnih nagađanja o njegovom transferu.

Pogledajte fotogaleriju:

16
| Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Našalili se s Moharramijem'

Zanimljivo, Olmo je utakmicu s tribina ispratio u društvu - Marka Leškovića (početak), pa i svojih suigrača (nastavak). Bivši nogometaš Dinama, a današnji član Lokomotive zbog ozljede je preskočio ovaj dvoboj, a prije utakmica Lešković se pozdravio sa svim igračima Dinama, velik je broj ovih igrača obje momčadi u karijeri branio boje suparničkog kluba. U Rovinju je vladala dobra, prijateljska atmosfera, a okupljene je najviše nasmijao simpatični Sadegh Moharrami koji je bivšim suigračima iz Lokomotive poručio kako neće slaviti gol, ako im ga zabije.  

- Ako nam ga ti zabiješ, slavi ga kako god hoćeš - uzvratili su mu 'lokosi'.

U prvom dijelu vidjeli smo niz lijepih poteza, najveći pljesak dobio je Budimir koji je mladog Ćužu 'školovao' atraktivnim tunelom, odličan okomit prodor imao je i Marin, no tu je Ćuže iz dobre situacije poslao loptu visoko iznad gola. Lokomotiva je bila opasna sredinom prvog poluvremena, Jakić se sjurio sam prema Zagorcu, ali vratar Dinama je bio uspješniji...

Tolić će trenirati s juniorima

Lokomotiva je na ovim pripremama i dalje bez Marka Tolića koji ne želi potpisati produljenje ugovora s 'lokosima', pa je 'po kazni' ostao u Zagrebu gdje trenira s juniorima. I to je zanimljiva priča, agent samog igrača (Velibor Kvrgić) bio je na Kajzerici, dogovorio sve uvjete produljenja ugovora s Lokomotivom, ali Tolić jednostavno ne želi produljiti vjernost sadašnjem klubu.  

Dapače, s Tolićem su razgovarali i najiskusniji igrači Lokomotive (Kolinger i Karačić), pokušali ga nagovoriti na ostanak u klubu, ali čini se kako su Tolić i Lokomotiva - završena priča. Ponajbolji igrač 'lokosa' iz prvog dijela sezone tako će do ljeta trenirati s juniorima, a onda sreću potražiti na nekoj novoj destinaciji.

Zimskim pripremama Dinama danas se priključio i sportski direktor Zoran Mamić koji u Rovinju do nedjelje, dok su izvan pogona Ademi i Kulenović. Prvi trenira samo u teretani, drugi pak samo niže krugove oko igrališta.

Sastavi:

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Stojanović, Perić, Gvardiol, Moubandje - Đira - Hajrović, Ćuže, Majer, Marin - Andrić (od 61. minute: Krkalić - Moharrami, Šutalo, Kim, Leovac - Moro - Kadzior, Mišković, Gojak, Oršić - Gavranović)

Lokomotiva (4-2-3-1): Grbić - Karačić, Mersinaj, Kolinger, Marković - Petrak, Jakić - Kastrati, Halilović, Uzuni - Budimir (od 61. minute: Hendija - Hujber, Kovačić, Smoljo, Čeliković - Cokaj, Vojković - Maružin, Sammir, Tuci - Rakić)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu