Obavijesti

Sport

Komentari 40

Samo je Ronaldo ispred Rebića!

Samo je Ronaldo ispred Rebića!

Ante Rebić zabio je u nedjelju vodeći gol za Milan u pobjedi protiv Rome, osmi u zadnjih devet utakmica sa sjajnim prosjekom od 79 minuta po golu ove godine. Frankfurt traži 25 milijuna eura

VIDEO

Zbog Ante Rebića (26) navijači Milana ne trebaju tugovati za Zlatanom Ibrahimovićem, piše u ponedjeljak talijanski Tuttosport nakon što je Ante nastavio golgeterski niz u 2020. godini golom u rušenju Rome u Serie A.

Rebić je u 76. minuti nakon odbijanca pucao iz blizine desnicom, obranio mu je Antonio Mirante, a onda je od stative lopta opet došla do njega i ljevicom ju je zakucao pod prečku.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebićeva inicijacija uz Grdovića

Pokretanje videa...

01:08

Hrvatski nogometni reprezentativac nakon Nove godine je eksplodirao i zabio osmi gol u talijanskom prvenstvu od 18 Milanovih (dodao jedan i u kupu). Za svaki mu je trebalo u prosjeku 79 minuta, dok je ispred njega samo Juventusov Cristiano Ronaldo s prosjekom od 69 minuta. A iza su Atalantin Josip Iličić (89) i Laziov Ciro Immobile (95), najbolji strijelac lige s 28 golova.

Štoviše, nijedan od golova "zvijeri iz Vinjana" nije došao nakon penala, nego iz čiste igre, pa su navijači Milana uvjereni kako im se Antina posudba iz Frankfurta prošlog ljeta isplatila i da je zaslužio njihove simpatije.

U suprotnom je smjeru ljetos otišao André Silva, koji se dobro snašao u Frankfurtu (12 golova) pa "rossoneri" žele otkupiti Rebićev ugovor. Nijemci traže 25 milijuna eura, piše Calciomercato, a Milanu se nikud ne žuri jer posudba traje još godinu dana i žele smanjiti cijenu.

A tko drugi! Rebić bacio Romu na koljena i ponovno utrpao gol
A tko drugi! Rebić bacio Romu na koljena i ponovno utrpao gol

Nakon što je proslavio sa suigračima, Rebić je šepajući napustio teren, ali nije u pitanju nikakva ozljeda. Jednostavno se potrošio na vrućini San Sira.

- Bio bih ga ostavio u igri još nekoliko minuta, ali tražio me da izađe jer nije više mogao. Izlazio je duboko naprijed. Drago mi je kad mi igrači sami kažu kad više ne mogu izdržati - rekao je trener Milana Stefano Pioli pa nastavio u pozitivnom tonu:

- On se sigurno može poboljšati. Nije samo fizički jak, nego ima i tehničke kvalitete. Mora se naviknuti na sve ovo, mislim da je bolji na mjestu isturene ili povučene špice nego kao krilo. Zadrži li ovakav stav, definitivno može biti dobar.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Rebićev gol Romi možete pogledati OVDJE.

Milan je drugom pobjedom u nizu ostao u igri za izravan plasman u Europsku ligu. Trenutačno je sedmi s 42 boda, tri manje od Napolija i šest od Rome. Četvrta Atalanta bit će teško dohvatljiva (15 bodova u deset kola), ali europski nogomet najesen bi opet mogao biti s "rossonerima" i raspucanim Rebićem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom