Obavijesti

Sport

Komentari 15

Sampdoria je iznenadila Juve, Roma mu se približila na bod

Sampdoria je iznenadila Juve, Roma mu se približila na bod
2

Trebala je to biti rutinska izvedba "stare dame", ali pretvorila se u kiks. Sampdoria je iznenadila Juventus (1-1), što je znala iskoristiti Roma došavši na bod minusa...

VIDEO

Juve i drugo kolo zaredom prosipa bodove i polako topi prednost pred Romom na vrhu Serie A. "Stara dama" ovaj je put to učinila protiv Sampdorije na svojoj Juventus Areni, bilo je 1-1. Time je i završila niz domaćih pobjeda Juvea koji je stao na brojci 25.

Patrice Evra otvorio je utakmicu golom u 12. minuti nakon kornera Claudija Marchisija. Francuz je sjajno dočekao loptu glavom zakucavši je u mrežu, što mu je bio prvijenac u dresu Juvea u sedmom ligaškom nastupu ove sezone.

Minimalno vodstvo domaćina na rezultatu je stajalo do 51. minute, a onda se za trenutak čarolije pobrinuo Manolo Gabbiadini. Dobio je napadač Sampdorije loptu na rub šesnaesterca, lagano je namjestio i pogodio suprotni kut Buffonova gola. Ušao je u igru tek šest minuta prije toga.

Sampdoria je pokazala zašto je "crna mačka" za Juventus. Naime, upravo je taj klub posljednji koji je uzeo sva tri boda u Torinu prije gotovo dvije godine. Otvorio je priliku Romi da dođe Juventusu na samo bod zaostatka, što je ona i iskoristila. Sampa ostaje četvrta s deset bodova manje od "stare dame".

Rimljani su također imali obračun s još jednim klubom iz Genove, a slavili su 1-0. Sve najvažnije u toj utakmici dogodilo se u prvom poluvremenu. Prvo je golman Genoe Mattia Perin u 29. minuti dobio izravan crveni karton zbog faula na Nainggolanu  za penal, a njegova rezerva Lamanna skinuo je penal Ademu Ljajiću, potom i Florenzijev šut na odbijenu loptu.

Igrač više Roma je ipak iskoristila pet minuta prije kraja prvog dijela. Sve je napravio Nainggolan, otvorio si je prostor za šut i pogodio mrežu za konačnih 1-0. Genoa je krajem utakmice bila najbliže bodu kada je Pinilla zabio, ali pomoćnik je pokazao da je bio u zaleđu.

Reuters/PIXSELL

Serie A, 15. kolo

  • Juventus - Sampdoria 1-1
  • Genoa - Roma 0-1
  • Parma - Cagliari 0-0
  • Udinese - Hellas Verona 1-2
  • Cesena - Fiorentina (18:00)
  • Milan - Napoli (20:45)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom