Sport

Komentari 39

San Marino ismijava Ronalda: Mi smo zabili gol u rujnu, a ti?

San Marino ismijava Ronalda: Mi smo zabili gol u rujnu, a ti?

BOLJI OD RONALDA I San Marino je bolji od Portugalca. Planinska državica malo provocira Ronalda s učinkom u rujnu. San Marino je zabio. Ronaldo? On još nije...

Teško da će Cristiano Ronaldo na odmor u planinski krajolik San Marina. Službeni profil nogometne državice na Apeninskom polutoku sprda se s Ronaldom i njegovim učinkom u rujnu. San Marino - 1, Cristiano Ronaldo - 0.

Litva se mučila u kvalifikacijama protiv San Marina , pobijedila je 2-1 tek u sudačkoj nadoknadi, ali gosti su zabili. I to proslavili kao da su osvojili Ligu prvaka. Kako i ne bi kad im je to bio prvi gostujući gol u 14 godina.

Sretnik je bio Vitaioli koji je zabio u 55. minuti utakmice.

S druge strane, Ronaldo puca ćorke. Portugalac je u pet utakmica u kolovozu i rujnu za Real Madrid i reprezentaciju ostao na učinku od nula golova.

Nije zabio protiv Galatasaraya u prijateljskoj utakmici, kao ni protiv Gijona i Betisa u Primeri. Bez gola je bio i u prijateljskoj utakmici protiv Francuske, kao i u pobjedi protiv Albanije u kvalifikacijama za Euro. Veloso je zabio u sudačkoj nadoknadi.

Najčitaniji članci