Obavijesti

Sport

Komentari 14

Sandra ne očajava: Imala sam ozljedu koljena, sve je po planu

Sandra ne očajava: Imala sam ozljedu koljena, sve je po planu
1

Dugogodišnja vladarica ženskog diska Sandra Perković spojila je dva natjecanja Dijamantne lige bez pobjede na ulazu u sezonu, ali ne sumnja da će biti prava na Svjetskom prvenstvu u Dohi u rujnu i listopadu

VIDEO

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković (28) osvojila je treće mjesto na mitingu Dijamantne lige u Rabatu u Maroku. Bacila je disk 64,77 metara iz jedinoga uspješnog pokušaja u drugoj seriji.

Zagrepčanka je tako i na drugom mitingu prestižnog natjecanja ostala bez pobjede. U Stochkolmu je bila peta.

- Za razliku od prvog mitinga u Stockholmu, u Rabatu sam bila puno sigurnija u sebe, samo mi je nedostajalo malo sreće da uhvatim dobar hitac - rekla je Sandra nakon natjecanja.

Objasnila je što je bio uzrok čak pet neispravnih hitaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Krug je bio sklizak, pun prašine i malo prebrz. Prvi hitac bio je bezveze, drugi sam išla na sigurno, oko 65 metara, treći je bio potpuno promašen, kao i četvrti. Tek sam se tada probudila i vratila na stare staze, ali oba su hica otišla u mrežu. Da je šesti izašao, bilo bi to puno bolje - rekla je Perković i dodala:

- Najveći mi je problem bio taj brzi krug. Kad dođete do samog kraja, desna noga se ne uštopa nego prođe naprijed. I onda se, zbog straha od prijestupa, događa da se dižu kukovi i povlači ruka.

Pokretanje videa...

00:50

Nije joj pomogla ni ozljeda.

- Imala sam ozljedu lijevog koljena, zbog toga mi noga nije radila i tu mi se pokvarila tehnika - kaže Sandra.

Sezona nakon Rabata staje, slijedi dvomjesečna stanka pa kulminacija.

- Prvi dio sezone je gotov i sad slijede pripreme za drugi dio. Najbolju formu moram tempirati za sredinu kolovoza i kraj rujna, kad je na rasporedu Svjetsko prvenstvo u Dohi. Sezona je tek počela, duga je i ne brinem se. Bit ću prava kad će trebati - zaključila je.

"Jedan, dva, tri. Sve ide prema planu, žao mi je samo zbog šestog pokušaja. Inače sam jako sretna! Hvala ti, Rabate, na svemu", napisala je na Instagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...