Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sandra trećeplasirana u Belgiji, Tolj je izborila finale u Zürichu

Sandra trećeplasirana u Belgiji, Tolj je izborila finale u Zürichu

Perković je uoči posljednje serije bila druga sa 65,14, ali kako se plasman najbolje odlučuje u zadnjoj seriji, a Hrvatica nije bacila ispravan hitac, pala je za jedno mjesto. Tolj je bacila 61,80 metara

VIDEO

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković osvojila je treće mjesto na natjecanju bacačica diska koje je održano u gradskom parku Ter Kamerenbos dva dana prije glavnog dijela mitinga Dijamantne lige u Bruxellesu, dok je druga hrvatska predstavnica Marija Tolj bila peta.

Hrvatska rekorderka je nakon pet serija bila na drugom mjestu s hicem 65,14 m iz treće serije, dok je u tom trenutku vodeća bila Kubanka Yaime Perez sa 66,47 m. Treća je sa 64,25 m bila olimpijska pobjednica iz Tokija Amerikanka Valarie Allman (64,25 m).

Pokretanje videa...

Hrvatska na otvorenju OI 01:19

Četvrta je završila Kubanka Denia Caballero (62,28 m), a 21-godišnja Marija Tolj je hicem 61,80 m iz druge serije osvojila peto mjesto, čime se kvalificirala za nastup na finalu Dijamantne lige u Zürichu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema pravilima Dijamantne lige za bacačke discipline, o plasmanu prve tri natjecateljice odlučuje posljednja, šesta serija. U njoj je ponovno najbolja bila Perez sa 63,41 m. Allman je imala samo tri cm kraći hitac (63,38 m), dok je Perković nakon treće serije imala tri neispravna pokušaja i tako završila na trećoj poziciji.

U redoslijedu Dijamantne lige vodeća je Perez s 30 bodova, ispred Sandre Perković (28 bodova) i Valarie Allman (20 bodova). Na finalu u Zürichu pravo nastupa su još izborile Denia Caballero (14), Marija Tolj (12) i Portugalka Liliana Ca (11).

POGLEDAJTE CROATU UOČI BORBE S VASOM U SERIJALU MOJA PRIČA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu