Sport

Komentari 2

Šarapova je rodila prije sedam mjeseci, a sad šokirala izgledom

Šarapova je rodila prije sedam mjeseci, a sad šokirala izgledom

Ruskinja je prije sedam mjeseci rodila sina Theodora, a napornim i konstantnim treninzima vratila je liniju kakva ju je krasila prije poroda

Marija Šarapova (35) svojevremeno je glasila za najljepšu tenisačicu svijeta, a i danas odiše elegancijom.

Ruskinja je prije sedam mjeseci rodila sina Theodora, a napornim i konstantnim treninzima vratila je liniju kakva ju je krasila prije poroda.

"Kaput, koji može biti i mala crna haljina", napisala je Šarapova na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj pozira u viskim potpeticama i pokupila mnoštvo pozitivnih komentara.

Podsjetimo, osvajačica sva četiri Grand Slama i bivša najbolja tenisačica svijeta odigrala je posljednji meč u karijeri protiv naše Donne Vekić na Australian Openu 2020. godine nakon čega je zatrudnila i posvetila ulozi majke.

- Uloga majke mora doći u određenom trenutku života. Osjećala sam se spremno reći istinu, to je nešto o čemu sam oduvijek sanjala. Sa svojom majkom uvijek sam imala i danas imam odličan odnos. Veoma smo bliske i dijelimo mnogo toga. Željela sam imati dijete kako bih mogla podijeliti iskustva s njim - kazala je nedavno ruska ljepotica za New Beauty.

Najčitaniji članci