Sport

Komentari 45

Šarić je korak do NBA finala!

Šarić je korak do NBA finala!

Kod Clippersa je među najboljim igračima bio naš Ivica Zubac. Imao je Zubac 13 poena i 14 skokova, šutirao je pet od osam. Ali nije bilo dovoljno protiv Aytona i ekipe...

Phoenix Sunsi slavili su 84-80 protiv Los Angeles Clippersa u četvrtoj, iznimno tvrdoj utakmici finala Zapadne konferencije.

POGLEDAJTE VIDEO: Šarić vodi navijanje na SP-u

Sunsi su tako došli na korak do prolaska u NBA finale. Još jedna pobjeda - i tamo su. A tamo će čekati boljeg iz okršaja Milwaukee Bucksa i Atlanta Hawksa.

Najbolji je u dresu Sunsa bio DeAndre Ayton s 19 poena i 22 skoka. Imao je moćni Ayton i četiri blokade. Igrao je fantastično! Pomogli su mu puno i Devin Booker s 25 poena i Chris Paul s 18, iako s užasnim postotcima šuta. Ali tako je to u doigravanju, ponekad kad se obrane igraju maksimalno, teško je biti efikasan...

Kod Clippersa je među najboljim igračima bio naš Ivica Zubac. Zubac je u ovoj seriji ponovno dobio veliku ulogu, shvatio je Tyronn Lue da mu odgovara imati velikog centra protiv Aytona.  Imao je Zubac 13 poena i 14 skokova, šutirao je pet od osam. Sve u svemu - jako dobro. Paul George je zabio 23 poena sa 16 skokova, no šutirao je pet od 20, a Reggie Jackson dao je 20 poena šutirajući osam od 24.

Dario Šarić imao je skroman doprinos. Igrao je malo manje od sedam minuta, stavio je jednu tricu i uhvatio tri skoka.