Obavijesti

Sport

Komentari 32

Šarić napokon zaigrao, Netsi još jednom razbili nemoćne Buckse

Šarić napokon zaigrao, Netsi još jednom razbili nemoćne Buckse

Phoenix Sunsi su pobijedili Denver (122-106) i poveli 1-0 u polufinalu Zapadne konferencije. Brooklyn Netsi su pak razbili Buckse (125-86) i tako došli do 2-0 u polufinalu Istočne konferencije

VIDEO

Nakon velike pobjede nad Lakersima, Phoenix Sunsi su slavodobitno ušli u polufinale Zapadne konferencije protiv Denver Nuggetsa. Glavni preduvjet za pobjedu bio je zaustaviti Nikolu Jokića. Gotovo nemoguće, ali Sunsi su ga ostavili na samo 22 koša i došli do relativno lagane pobjede (122-105) u prvoj utakmici.

Jokić je jedan od glavnih kandidata za MVP-a regularnog dijela sezona. Tako je igrao i protiv Portlanda u prvoj rundi, no sam nije mogao protiv Sunsa koji su ga totalno zakočili u napadu. Zabio je srpski košarkaš 22 koš, ali uz šut deset od 23. Imao je devet skokova te tri asistencije i blokade.

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Phoenix Suns

Nuggetsi su čak i vodili do sredine treće četvrtine, imali plus deset, ali u tim trenucima probudio se Chris Paul i preokrenuo susret. Sunsi su napravili 16-0 i bilo je jasno kako se Denver tu više ne može vratiti. 

Jokić je imao slabu pomoć suigrača. Gordon je zabio 18, Porter 15, a Campazzo 14. Kod Phoenixa su čak četvorica išla do 20 ili više poena. Najviše je zabio Bridges koji je utrpao 23, 21 su zabili Booker i Paul, a 20 Ayton.

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Phoenix Suns

Priliku je napokon dobio i Dario Šarić. Ispao je iz rotacije nakon druge utakmice protiv Lakersa te s klupe gledao prolazak svoje momčadi. Ovaj put je bio u ulozi rezervnog centra te na parketu proveo devet minuta. Za to vrijeme je zabio pet koševa uz dva skoka. 

Brooklyn Netsi, jedni od glavnih kandidata za naslov, i dalje nezaustavljivo jure. Netsi su i u drugom susretu pobijedili Milwaukee Buckse (125-86) i poveli 2-0 u polufinalu Istočne konferencije. I bez ozlijeđenog Jamesa Hardena, bila je to kamilica za Netse. 

NBA: Playoffs-Milwaukee Bucks at Brooklyn Nets

Slično kao i kod Denvera. Zaustavite Giannisa Antetokounmpa i ugasili ste Buckse. Grk je ostao na svega 18 koševa i 11 skokova, dok je jedinu pravu pomoć imao u Middletonu koji je zabio 17. Njih dvojica nisu mogli sami protiv pucački raspoloženih Netsa koji su zabili čak 21 tricu.

Prednjačio je Kevin Durant s 32 koša, četiri skoka i šest asistencija, dok je Irving zabio 22 koša.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija