Obavijesti

Sport

Komentari 5

Šarić: Neću lagati, bilo je teško. Krivo sam stao i ode gležanj...

Šarić: Neću lagati, bilo je teško. Krivo sam stao i ode gležanj...

Bilo je teško, neću lagati. Bilo mi je stvarno teško. Kada sam dobio Covid-19 nisu mi dozvolili voziti sobni bicikl, nisam smio dizati utege ni ništa. A onda sam iskrenuo gležanj, rekao je Dario Šarić

VIDEO

Trinaest utakmica propustio je zbog bitke s Covidom-19 uz koju se borio i s ozljedom gležnja. Dario Šarić zaigrao je nakon dva mjeseca (!) te pomogao svojim Phoenix Sunsima doći do velike pobjede protiv Philadelphia 76ersa 120-111.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Željan igre, Šarić je stigao do učinka od 15 poena, dva skoka i četiri asistencije za 19:50 što ih je proveo na terenu. Sunse je predvodio vrlo raspoloženi Booker s 36 poena, pet skokova i četiri asistencije dok je sa suprotne strane najbolji bio Embiid s 35 poena, osam skokova i dvije asistencije.

Posljednja dva mjeseca bila su prilično mučno razdoblje za hrvatskog košarkaša pa se s osmijehom i velikom dozom olakšanja vratio na NBA parkete.

- Bila su to teška dva mjeseca. Ali, srećom, sve je sada iza mene. Gledam prema naprijed s pozitivnim mislima - rekao je u najavi ovog dvoboja.

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Clippers

Posljednjih tjedana nije se previše znalo što je sa Šarićem. Informacije iz SAD-a bile su šture, no sada je Dario odlučio podijeliti neke detalje.

- Bilo je teško, neću lagati. Bilo mi je stvarno teško. Kada sam dobio Covid-19 nisu mi dozvolili voziti sobni bicikl, nisam smio dizati utege ni ništa. Naravno da dok imate Covid ne želite izaći van i prenijeti ga nekom drugom pa sam bio u kući - rekao je bivši igrač Cibone, Efesa i Philadelphije pa dodao:

- Kada sam se oporavio, nisam baš mogao dizati utege niti voziti bicikl. Radio sam neke sprinteve, igrali smo košarku i krivo sam stao te iskrenuo gležanj. Nisam nikome stao na nogu, samo se dogodilo. Zaista čudna situacija. Krivo sam stao i to je to.

Sada se konačno vratio, zdrav je i spreman povratiti staru formu i pomoći Sunsima na najbolji mogući način izboriti playoff. Phoenix je na nizu od pet pobjeda u kojima su 'pali' Boston, Milwaukee i Philadelphia i trenutno drži četvrto mjesto Zapadne konferencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...