Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Šarić: Nije istina da sam odbio putovati, imao sam problema...

Dario nas je svojevoljno napustio, a potreban nam je! Odbio je putovati u goste kod Panathinaikosa i CSKA, rekao je trener Zagreba. No Šarić ima svoju stranu priče...

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
4 komentara

Gotovo mjesec dana najnadarenijeg europskog juniora nema u prvoj momčadi košarkaša Zagreba. A na početku sezone svi su u klubu najavljivali da će to biti sezona igračkog razvoja dragulja Darija Šarića (17).

- Dario nas je svojevoljno napustio, a potreban nam je! Odbio je putovati na gostovanja kod Panathinaikosa i CSKA, pa ga nisam mogao tek tako vratiti u prvu momčad. Znam da to nije bila njegova odluka, no moram poštovati one seniore koji su za to vrijeme vrijedno trenirali i igrali - rekao je trener Androić.

Svoju stranu priče za Večernjak je odlučio dati i Šarić:

- Nije istina da sam odbio putovati u Atenu i Moskvu, već sam molio trenera da mi dopusti da ostanem zbog škole. Kao i mnogi tinejdžeri, imao sam problema u školi, pa mi je ravnatelj rekao da bi bilo dobro da se pojavim u privatnoj školi koju pohađam.

Zamjera li čelnicima kluba što ga nisu pustili na posudbu u Zadar? 

- Hm, koliko znam, dopredsjednik Karamarko je mome ocu i još jednom čovjeku rekao da smijem ići. Otišao sam u Zadar i bio na jednom seniorskom treningu, no kako suglasnost Zagreba nije stigla, nastavio sam trenirati s juniorima Zadra. Kada sam shvatio da nema ništa od dozvole Zagreba, vratio sam se u Zagreb i priključio juniorima.

Naši partneri pišu
Message