Sport

Komentari 13

'Savage' Babić prokomentirao Hrgovićev meč karijere: Kinez je sigurno psihički stabilniji...

'Savage' Babić prokomentirao Hrgovićev meč karijere: Kinez je sigurno psihički stabilniji...

To je jedan meč dva dobra olimpijca i dva dobra boksača. Na "Kockinoj" strani su godine i spremnost, Zhang je psihički sigurno stabilniji pošto ovaj ima svoje lude epizode. Vidjet ćemo, prokomentirao je Babić

Ako ništa ne pođe po zlu, sedmog svibnja u Las Vegasu će Filip 'El Animal' Hrgović (29, 14-0) imati meč karijere. Ulog je ogroman. Ako pobijedi dosad neporaženog Zhileija Zhanga, bit će obavezni izazivač za titulu po IBF-u koju trenutno posjeduje Ukrajinac Oleksandr Usik.

Pogledajte video:

Kako god, spomenuti meč prokomentirao je i Alen 'Savage' Babić (31, 10-0), koji na svojim društvenim mrežama redovno odgovara na pitanja svojih fanova.

- To je jedan meč dva dobra olimpijca i dva dobra boksača. Na "Kockinoj" strani su godine i spremnost, Zhang je psihički sigurno stabilniji pošto ovaj ima svoje lude epizode. Vidjet ćemo - rekao je Babić, koji očito nije mogao ne 'bocnuti' bivšeg klupskog kolegu.

Babić je, s druge strane, posljednji meč odradio krajem prošle godine kada je nokautirao Davida Spilmonta, iako je na trenutke pokazivao znakove opuštanja za što se kasnije ispričao i obećao da si to više neće dopustiti. Pa, kad će njegov sljedeći meč?

- Pa neki datumi se spominju već neko vrijeme, ali evo sada napokon mogu reći da je 21. svibanj očekivani datum povratka "Savagea". Ništa još to nije sigurno naravno, ali evo, koliko ja znam 21. svibnja je taj datum - otkrio je Babić.

Prije nekoliko dana, prvi poraz u karijeri doživio je Babićev klupski kolega Hrvoje Sep, koji je u Barceloni izgubio od Latvijca Ričardsa Bolotniksa, 26. poluteškaša svijeta. Savage tvrdi da mu je teško pao prijateljev poraz...

- Boksačka borba je bila jako dobra, nastupio je moj veliki prijatelj Hrvoje Sep koji me puno toga naučio. Jako sam teško podnio taj poraz, kao da sam ga ja dobio. Mislim da je odlično odradio meč, ali jednostavno nije bilo dovoljno - zaključio je Babić.