Sport

Komentari 31

Schumacherova žena: On mi fali svaki dan... Tu je, drukčije, ali je tu. S nama. Čuvamo ga i štitimo

Schumacherova žena: On mi fali svaki dan... Tu je, drukčije, ali je tu. S nama. Čuvamo ga i štitimo

I dalje mi svakog dana pokazuje koliko je jak. Trudimo se i dalje držati kao obitelj, onako kako bi Michael to volio. Michael me je uvijek štitio, sad ja štitim njega, rekla je Corinna Schumacher

Budući da je njegovo zdravstveno stanje i dalje pokriveno velom tajne, svjetska javnost s nestrpljenjem iščekuje Netflixov dokumentarac o Michaelu Schumacheru (52) koji će premijerno biti emitiran na toj platformi 15. rujna ove godine.

Jedna od najvećih legendi Formule 1 je nekoliko dana nakon Božića 2013. imala tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Zalutao je izvan obilježene staze te zadobio teške, po život opasne ozljede, iako je nosio kacigu.

- Nikad nisam krivila Boga za ono što se dogodilo. Bila je to samo nesreća. Možete imati imati i veću nesreću u životu - rekla je njegova supruga Corinna u prvom intervjuu nakon Schumacherove nesreće.

Michael Schumacher goes skiing

Michael se trenutno nalazi u obiteljskoj kući na jezeru Ženevskom jezeru gdje tim doktora svakodnevno skrbi o njemu.

- Nedostaje mi Michael svakog dana. On je ovdje, drukčije je, ali je ovdje. I dalje mi svakog dana pokazuje koliko je jak. Trudimo se i dalje držati kao obitelj, onako kako bi Michael to volio - rekla je gospođa Schumacher pa nastavila:

- Živimo zajedno u kući. Idemo na terapije. Radimo sve kako bi Michaelu bilo bolje.

FILE PHOTO: Argentina

Zdravstveno stanje legendarnog pilota i dalje je pokriveno velom tajne. Schumacherova supruga tvrdi da bi on tako želio.

- Nastavljamo sa svojim životima, privatnost je privatnost, kako je on uvijek govorio. Jako mi je važno da on i dalje ima privatnosti koliko je to god moguće.

Pixsell

- Michael me je uvijek štitio, sad ja štitim njega - zaključila je.