Obavijesti

Sport

Komentari 42

Schumijevi iščekuju čudo: Šalje signale iz svog dalekog svijeta!

Schumijevi iščekuju čudo: Šalje signale iz svog dalekog svijeta!
1

Supruga Corinna te djeca Mick i Gina nadaju se čudu, a neki bliski izvori obitelji otkrivaju kako se njegovo tijelo dobro drži i tako daje optimizam za budućnost

VIDEO

Sedmerostruki svjetski šampion i po mnogima najbolji vozač Formule 1 svih vremena Michael Schumacher (48) već četiri godine živi u komi nakon što je doživio tragičan pad na skijanju u francuskom Meribelu 2013.

Sve to vrijeme unatoč nezamislivo teškoj situaciji, njegova obitelj ne gubi nadu da bi se Michael jednoga dana mogao vratiti. Supruga Corinna te djeca Mick i Gina nadaju se čudu, a neki bliski izvori obitelji otkrivaju kako se njegovo tijelo dobro drži i tako daje optimizam za budućnost.

Prema pisanju njemačkog magazina Brunte, Schumijeva obitelj smatra kako on 'šalje signale iz nekog svog dalekog svijeta' što dodatno budi nadu.

Podsjetimo, sve se dogodilo 29. prosinca 2013. godine. Michael i njegov sin Mick su bili na skijanju u francuskom Maribelu. U jednom trenutku Nijemac je otišao izvan staze i zapeo za kamen koji ga je odbacio desetak metara u zrak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pao je i lupio glavom o kamen, a bez obzira što je imao kacigu, posljedice su bile dramatične.

Supruga Corinna potrošila je 15 milijuna eura na gradnju medicinske jedinice kraj kuće. Michael ima skrb 24 sata, no svaki tjedan obitelj košta milijun kuna.

Premda je Schumi u karijeri zaradio 700 milijuna eura, obitelj je prodala kuću u Norveškoj i privatni zrakoplov kako bi financirali liječenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...