Obavijesti

Sport

Komentari 51

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u

VIDEO

Marko Pjaca, Toni Fruk i Marco Pašalić teroriziraju suparničke obrane, a Niko Galešić i Stjepan Radeljić su ispred gola Nediljka Labrovića instalirali betonski zid kojeg je nemoguće probiti. No, da bi ova Rijeka vrhunski funkcionirala, za to je zadužen Lindon Selahi (25), dirigent veznog reda i spona između napada i obrane. Riječki general koji je srce i duša ove momčadi koja se bori za naslov prvaka.

Pokretanje videa...

Sažetak Slaven Belupo - Rijeka 01:34

Prije samo tri mjeseca sjedio je na tribinama. Nije htio produžiti ugovor i odbijao je ponude drugih klubova pa ga je Željko Sopić poslao na hlađenje. Ipak, Rijeka si nije mogla dopustiti da jedan od najboljih igrača ode besplatno iz kluba pa su uspjeli nekako dogovoriti nastavak suradnje na obostrano zadovoljstvo.

- Trudimo se. Dajemo sve od sebe. Idemo kao jedan i sanjamo isti san, ali ne stavljamo si bespotrebni, 500 tona teški teret na leđa. Znamo što želimo. No znamo i koliko je kraj sezone još daleko, a dosta utakmica za odigrati. Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako - rekao je Selahi za Nacional.

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a

A tko je najbolji igrač u HNL-u? Godinama se spori između Marka Livaje i Brune Petkovića, no za Selahija je to netko drugi.

- Već godinama slušam ‘Petković ili Livaja, Livaja ili Petković, Petković i Livaja’… A nije ni jedan, ni drugi. Najbolji igrač HNL-a je: Toni Fruk! To kako taj čovjek igra nogomet… To je fenomenalno. Otkad je došao u Rijeku, kao i gotovo svi prije njega, otišao je nekoliko razina više. Sad je to jedna druga dimenzija nogometa. A skroman, divan dečko. I igra čudesnu sezonu. Ne, nema tu neke dileme ili trileme. Fruk je najbolji!

Rijeka: Utakmica HNK Rijeka - NK Rudes

Selahi se rodio u Belgiji, ali odabrao je albansku reprezentaciju za čiju je izabranu vrstu skupio četiri utakmice. Nada se nastupu na Europskom prvenstvu, a posebno će biti sretan ako zaigra protiv Hrvatske u drugom kolu. 

Split: Hajduk i Rijeka susreli se u utakmici 20. kola HNL-a

- Europsko prvenstvo, a u skupini europski prvak Italija, Španjolska i… Hrvatska i Albanija! Ali možda mi i ne morate to željeti. Brazilac Sylvinho koji je albanski izbornik zadnjih nekoliko puta me nije zvao. No nadam se Euru, normalno. O tome već i pričam u svlačionici. Jer sam igrač Rijeke, a Rijeka ima o-ho-ho reprezentativaca. I mladih i seniorskih - kazao je Selahi. 

Riječani u subotu gostuju kod Rudeša, a tjedan dana kasnije u 29. kolu HNL-a čeka nas spektakl. Jadranski derbi pred rasprodanom Rujevicom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao