Obavijesti

Sport

Komentari 10

Šemper: Perišić mi je dao dres i rekao: 'Bravo, bio si odličan'...

Šemper: Perišić mi je dao dres i rekao: 'Bravo, bio si odličan'...
2

Adrian Šemper, bivši golman Dinama, branio je četvrti put zaredom za Chievo u Serie A. Inter je na Giuseppe Meazzi pobijedio Chievo 2-0, a sjajni je Šemper imao deset obrana protiv europskog velikana

VIDEO

Adrian Šemper (21), svojim je obranama izluđivao gotovo 58.000 navijača Intera u ponedjeljak navečer na Giuseppe Meazzi. Inter je na kraju golovima Politana i Perišića pobijedio 2-0, napravio je ogroman korak prema Ligi prvaka, ali Šemperova partija je bila sjajna.

Imao je deset obrana, a u najvećim je talijanskim novinama dobio najbolje ocjene u Chievu, a i općenito je bio jedan od najboljih ljudi na terenu.

- Da, bila je to sjajna večer za mene. Braniti u takvom okruženju, na jednom od najboljih stadiona na svijetu, protiv jednog od najboljih klubova na svijetu, pamtit ću to - rekao nam je bivši golman Dinama i dodao:

- Na kraju utakmice mi je prišao Ivan Perišić. Darovao mi je dres, ja sam njemu dao svoj i onda mi je rekao: 'Bravo, mali, bio si odličan'. Puno mi je to značilo. Kad vas sunarodnjak i takav igrač pohvali.

Perišić mu je zabio u samoj završnici utakmice, ali prije toga mu je Adrian sjajno obranio nekoliko prilika.

- Pričali smo kratko prije kornera, nakon što sam mu obranio te prilike. Ivan mi je govorio kako ne može vjerovati što sam mu obranio. Igrači Intera su bili u šoku zbog mojih obrana. Bila je ovo sigurno jedna od mojih najboljih partija u karijeri, ponosan sam zbog toga. Nije mala stvar braniti u ovakvom izdanju protiv velikog kluba - kaže Šemper.

Utakmica s Interom bila mu je četvrta zaredom na golu Chieva, koji je posljednja momčad lige i već se tjednima zna kako će iduće sezone igrati u Serie B. Branio je Šemper cijelu utakmicu u pobjedi protiv Lazija na rimskom Olimpicu, a zatim protiv Parme, SPAL-a i sad Intera.

- Dobio sam priliku braniti na kraju sezone. I moja je želja ostati u Chievu i iduće sezone. Trebao bih biti prvi golman u Serie B i želim klubu pomoći da se odmah vrati u Serie A - rekao je Šemper.

I njegov agent Darko Alegić htio bi da Adrian ostane u Chievu. Da se posudba iz Dinama nastavi i iduće sezone.

- S Adrianom su u Chievu baš zadovoljni - kaže Alegić.

Šemperu se jako sviđa na Apeninima. Oduševljen je Veronom i životom u Italiji.

- Sve je jako dobro, Verona je prekrasna, a već sam naučio talijanski jezik tako da mi je sve bolje ovdje - završio je Šemper, velika nada hrvatskog nogometa na golu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome