Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šemper: Tu u Veroni nema baš nikakve panike, sve je mirno...

Šemper: Tu u Veroni nema baš nikakve panike, sve je mirno...
1

Odgođena je i domaća utakmica Hellas Verone, ali iskreno kažem da niti u jednom trenutku ne osjećam nekakav strah ili nervozu, javio se iz Verone Adrian Šemper

VIDEO

U Italiji raste panika, sve je više zaraženih korona virusom. Proteklih dana odgođene su brojne utakmice Serie A i Serie B, stao je talijanski nogomet, barem na samom sjeveru Italije. A tamo se nalazi i Adrian Šemper (22), mladi hrvatski vratar koji brani boje talijanskog drugoligaša Chievo Verone.


- Ma ne, nema ovdje još nikakve panike. Evo, danas ujutro sam išao trčati Veronom, nisam vidio baš niti jednu osobu koja nosi tu zaštitnu masku. Sve djeluje normalno, ovdje se ne osjeća nikakva panika. Istina, neka okolna mjesta su zahvaćena tim korona virusom, ali iskreno u Veroni vlada potpuni mir. Da, odgođena je i domaća utakmica Hellas Verone, ali iskreno kažem da niti u jednom trenutku ne osjećam nekakav strah ili nervozu - javio se iz Verone Adrian Šemper, pa nastavio:


- I kod nas u klubu vlada potpuni mir. Nismo niti u jednom trenutku pričali o tome, ali postoji velika mogućnost da će sada naša domaća utakmica s Livornom isto biti odgođena. To su sve neke mjere predostrožnosti, prave panike nema. Nisam kupio zaštitnu masku, nemam je još kod sebe, nema ju vjerojatno nitko u Veroni. Svi mi ipak, tako i ja, pratimo u vijestima što se događa oko korona virusa, talijanski premijer puno priča o tome. Ali, svi smo za sada potpuno mirni.

Iza vas je jako dobra sezona...

- Prezadovoljan sam, dolazak u Chievo je bio pun pogodak moje karijere. Osjetio sam Serie A, sada redovito branim u Serie B. Dapače, drugi sam najmlađi vratar lige, svi su zadovoljni sa mnom, ja sam zadovoljan svime. Stigao sam u pravo vrijeme, učio uz iskusnijeg golmana Stefana Sorrentina, pa onda i sam dobio priliku za dokazivanje. Branim dobro, iza nas su dvije pobjede, iza mene dva 'cleen sheeta'. Sada smo u playoff zoni, nastavimo li tako, a vjerujem da hoćemo, očekuje nas velika bitka za povratak u Serie A.

Kakva je vaša budućnost? Vi ste posuđen vratar Dinama, a Chievo ima pravo vašeg otkupa za milijun i pol eura...

- Ja stvarno uživam ovdje, volio bih dulje ostati u Chievu. Branim redovito, svi su zadovoljni, baš sam se snašao ovdje. Došao sam u vrijeme kada je tu bilo puno Balkanaca, odmah sam se prilagodio, volio bih s Chievom, ali kao prvi vratar ponovo osjetiti čari Serie A. Iskreno, za sada ne razmišljam o tome što će se događati na ljeto, ne želim gubiti fokus o sadašnjosti i borbi Chieva za povratak u Serie A. Uživam ovdje, želio bih do daljnjega ostati u Italiji.

A život u Veroni? Jeste li već posjetili čuveni balkon Romea i Julije?

- Haha, to sam odavno prošao, već mi je to i malo dosadilo. Verona je prekrasan grad, baš ima dušu. Svi prijatelji koji su mi do sada stigli u posjetu su oduševljeni Veronom, ovo je prekrasno mjesto za život. Vjerujem da ću još dugo biti ovdje, želim se dokazati u talijanskom nogometu. A ponavljam, kod nas u klubu ili Veroni još nema nikakve panike oko korona virusa - završio je Šemper.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom