Obavijesti

Sport

Komentari 1

Senzacija u Wengenu: Bio je 29. nakon prve vožnje pa pobijedio

Senzacija u Wengenu: Bio je 29. nakon prve vožnje pa pobijedio

Drugo mjesto je sa 22 stotinke zaostatka na kraju zauzeo Švicarac Daniel Yule, a treće Talijan Giuliano Razzoli sa 29 stotinki slabijim vremenom

VIDEO

Norvežanin Lucas Braathen senzacionalni je pobjednik slaloma za Svjetski kup u Wengenu, ovaj 21-godišnjak ostvario je svoju prvu pobjedu u karijeri i to nakon što je u prvoj vožnji zauzeo 29. mjesto.

Pokretanje videa...

Zubčić, Kolega, Vidović i Rodeš iz Adelbodena VIDEO

No, Braathen je sjajno odvezao drugu vožnju koju je postavio norveški trener, u njoj je ostvario 97 stotinki bolje vrijeme od bilo koga drugog te više od pola sata u ciljnoj ravnini gledao kako konkurenti redom ulaze u cilj sa slabijim vremenom.

Drugo mjesto je sa 22 stotinke zaostatka na kraju zauzeo Švicarac Daniel Yule, a treće Talijan Giuliano Razzoli sa 29 stotinki slabijim vremenom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
FIS Alpine Ski World Cup - Men's Slalom

Vodeći nakon prve vožnje, Norvežanin Henrik Kristoffersen na posljednjem je prolaznom cilju imao više od sekunde bolje vrijeme od Braathena, ali je troja vrata prije cilja "haklao" i ostao bez plasmana.

U Wengenu su nastupila trojica hrvatskih predstavnika, ali niti jedan  nije izborio drugu vožnju. Filip Zubčić je u prvoj zauzeo 34. mjesto sa 2.66 sekundi zaostatka za Kristoffersenom, Istok Rodeš 39. sa 3.06 sekundi iza vodećeg, dok Samuel Kolega nije završio utrku.

FIS Alpine Ski World Cup - Men's Slalom

Vodeći u redoslijedu slalomaša je Norvežanin Sebastian Foss-Solevaag sa 180 bodova, drugi je Yule sa 162, a treći Braathen sa 155.

U ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa vodi Švicarac Marco Odermatt sa 1075 bodova, drugi Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde ima 685, a treći Austrijanac Mathias Mayer 592.

FIS Alpine Ski World Cup - Men's Slalom
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi