Obavijesti

Sport

Komentari 26

Senzacionalna borba u Areni: Junior u kavezu s Rothwellom

Senzacionalna borba u Areni: Junior u kavezu s Rothwellom
1

Borba večeri na UFC Fight Night u Zagrebu bit će ona između Juniora dos Santosa i Bena Rothwella. Bit će to prava poslastica između bivšeg UFC prvaka (Dos Santos) i borca u sjajnoj formi (Rothwell)

VIDEO

Kao što su obećali, organizatori UFC Fight Night u Zagreb su doveli pravu poslasticu za sve ljubitelje mješovite borbe. UFC je potvrdio da će glavna borba večeri 10. travnja biti ona između Brazilca Juniora dos Santosa (32) i Amerikanca Bena Rothwella (34).

- Peti izazivač za pojas u teškoj kategoriji Ben Rothwell u glavnoj borbi večeri u Zagrebu će se boriti protiv šestog izazivača Juniora dos Santosa - objavio je UFC danas te nastavio predstavljati borce:

- Rothwell je u nizu četiri pobjede za redom i iz borbe u borbu pokazuje da bi 2016. mogla biti njegova godina. Prije samo dva tjedna pobijedio je MMA legendu Josha Barnetta, a sve četiri njegove posljednje borbe bile su spektakularne.

Borba u Zagrebu prilika je obojici da dokažu kako zaslužuju priliku boriti se za naslov što prije. Za razliku od Rothwella, Dos Santos nije u naletu. Dapače, u svojoj posljednjoj borbi, krajem 2015. godine, izgubio je od Alistaira Overeema. Prije no što je naletio na Overeema, Dos Santos je pauzirao čak godinu dana nakon pobjede protiv Stipe Miočića.

- Bivši UFC prvak Dos Santos ovom borbom će pokušati vratiti svoju poziciju u lovu na pojas nakon neugodnog poraza od Overeema. Brazilski borac iza sebe ima pobjede protiv legendi Fabricija Werduma, Mirka Filipovića te kandidata za naslov Stipe Miočića - dodaju organizatori.

Ako je suditi po imenima, a tu su uz spomenutu dvojicu i Gabriel Gonzaga te Ruslan Magomedov, bit će ovo senzacionala UFC noć u Zagrebu.

Potvrđene borbe u Zagrebu 10. travnja

  • Ben Rothwell vs. Junior dos Santos
  • Gabriel Gonzaga vs. Ruslan Magomedov
  • Bojan Mihajlović vs. Francis Ngannou
  • Marcin Tybura vs. Timothy Johnson
  • Jan Blochowicz vs. Igor Pokrajac
  • Bartosz Fabinski vs. Nicolas Dalby
  • Damir Hadžović vs. Mairbek Taisumov
  • Bojan Veličković vs. Alessio Di Chirico
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju