Obavijesti

Sport

Komentari 3

Senzacionalno pojačanje! Za Mladost potpisao Andro Bušlje

Senzacionalno pojačanje! Za Mladost potpisao Andro Bušlje

Sigurno su Mladost i Jug vječni rivali, bilo u Prvenstvu Hrvatske ili u Europi. Neće biti jednostavno i lako jer sam većinu života proveo u Jugu, no mi smo profesionalci i tu ću gledati kao svaku drugu utakmicu, rekao je Bušlje po potpisu za Mladost

VIDEO

Prvi se glas pročuo prije više od mjesec dana. Da je Mladost itekako zainteresirana za kapetana hrvatske vaterpolske reprezentacije Andra Bušlju (34). Dakako, u okviru svojih financijskih mogućnosti. Želja je svejedno bila obostrana, a danas, pred kraj kolovoza, konačno i realizirana. 

Mladost u ofenzivi: Želi i Bušlju!

Pa... Andro Bušlje novi je igrač Mladosti!

Velik, pa i senzacionalan posao za zagrebački klub kojemu je još prije koji mjesec prijetio potpuni raspad momčadi koja je dvije godine zaredom osvojila Regionalnu ligu, a 2019. i Kup Hrvatske, da bi na koncu zadržao gotovo sve ključne igrače (otišli Ćuk, Bowen) i još upecao jednog od najvećih kapitalaca koji su se ovog ljeta pojavili na vaterpolskom tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon što mi je prošle godine istekao ugovor s Pro Reccom, Mladost me kontaktirala i razgovarali smo. Dogovorili smo se, selim se u Zagreb, nadam se da ćemo svi biti zadovoljni - rekao je Bušlje, Jugovo dijete, po potpisu jednogodišnjeg ugovora za najvećeg rivala.

Water Polo - Men

- Sigurno je da su Mladost i Jug vječni rivali bilo u Prvenstvu Hrvatske ili u Europi. Neće biti jednostavno i lako jer sam većinu života proveo u Jugu, no mi smo profesionalci i tu ću gledati kao svaku drugu utakmicu. Od nove sezone očekujem da Mladost nastavi s trofejima kao što je i prošle godine. Najvažnije je da svi budemo zadovoljni sobom i igrom.

Bušlje je iz Juga otišao prije pet godina u potrazi za novim izazovima, prvo u napuljski Posillipo iz kojega je otišao u Olympiacos s kojim je uzeo i drugi naslov u Ligi prvaka tijekom tri sezone u Ateni. Prošla u Pro Reccu bila mu je definitivno kvantitetom najslabija budući da je igrao samo europske utakmice, i to njih deset.

U Mladost stigla 'barakuda'
U Mladost stigla 'barakuda'

Jedan od najtrofejnijih hrvatskih vaterpolista svih vremena po razlazu s Talijanima dugo je skupljao i vagao ponude. Zvao ga je francuski Marseille, grčki Vouliagmeni, još neki klubovi, ali, na sreću Mladosti, ponajbolji branič svijeta dolazi na Savu na kojoj se nova moćna momčad, u koju je prije nekoliko dana stigao i Ante Visković, okuplja u ponedjeljak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener