Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sergije Krešić: Meni nije teško, hajdukovcima je

Sergije Krešić: Meni nije teško, hajdukovcima je
1

Unatoč brojnim izostancima Hajdukov trener Sergije Krešić nada se bodovima u susjedskom derbiju protiv Šibenika

VIDEO

Budemo li se stalno osvrtali, nećemo napraviti ništa, samo ćemo ugaziti u neku rupu i slomiti obje noge, slikovito je Hajdukov trener dočarao potrebu da se igrači okrenu budućnosti.
- Osamnaestorica koja putuju u Šibenik su zdravi i ne sumnjam u njihovu želju da odigraju maksimalno borbeno te da se kući vratimo s bodovima - optimističan je Krešić, kome, kaže, nije teško.
- Teško je Hajduku, ne meni. A kad je teško Hajduku, onda je teško i svima onima koji su hajdukovci.
Smjena vodstva kluba, po Krešiću, ne bi smjela utjecati na igrače. - Oni su profesionalci, njihov zadatak je da igraju, moj da ih treniram, a nečiji drugi da vodi klub.
Zahtjevi ostaju isti, pobjede.
- Nitko ne može jamčiti pobjede, ali može profesionalnost da ćemo u svakoj utakmicu poginuti, na svakom treningu odraditi maksimalno. Kad tako radiš, onda jednog dana stignu i pobjede.
Krešić respektira snagu Šibenika, pogotovo nakon njihove utakmice s Rijekom.
- Očekuje nas čvrst i agresivan protivnik koji može napraviti puno problema.



DOBRA VIJEST:
Za subotnji ogled u Šibeniku u konkurenciju se vraćaju Andrić, Pelaić i Hrgović, a Kalinić, Živković, Damjanović, Sablić, Ljubičić, Gabrić i Tudor još su izvan stroja.

LOŠA VIJEST:
Nekadašnji Hajdukov golman Zlatko Runje je u Šibeniku doživio afirmaciju. Njegova forma i inspiracija nastupom protiv bivšega kluba bit će “bijelima” najveća prepreka.

DO ŠIBENIKA U KOLONI MOTORIMA
Iz Torcide poručuju kako su zadovoljni s već više od 10.000 prikupljenih potpisa za smjenu Uprave. Dio navijača na “susjedski derbi” krenut će u koloni motociklima i skuterima, a najavljeno je i da će Torcida položiti vijenac za poginule vatrogasce s Kornata.

OD UEFE KAZNA OD JOŠ 12.500 EURA
Hajduka je zbog bakljade na utakmici protiv Sampdorije u Splitu Uefa kaznila sa 12.500 eura. Hajduk je u dvije utakmice s Budućnosti kažnjen sa ukupno 27.000 eura, a za dva tjedna stići će i kazna za utakmicu u Genovi. Ukupno više od 60.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...