Obavijesti

Sport

Komentari 51

Sergio Ramos i Ancelotti: Tito, veliki si borac, Real je uz tebe

Sergio Ramos i Ancelotti: Tito, veliki si borac, Real je uz tebe
4

Novi igrači odlično su se prilagodili, rade odlično i ne pričaju puno što je dobra stvar, komentirao je Carlo Ancelotti prvi tjedan treninga sa svojom novom momčadi

VIDEO

Novi trener Reala odradio je svoju prvu press konferenciju na ljetnim pripremama. Momčad je okupio u ponedjeljak, a današnju je presicu otvorio porukom ohrabrenja teško bolesnom kolegi Titu Vilanovi.

- Želim svom kolegi Titu poslati poruku podrške i ohrabrenja. On je veliki borac i znam da će se nastaviti boriti. Želim da zna da je cijeli Real Madrid uz njega. Nadamo se da će sve ispasti dobro - rekao je Ancelotti na otvaranju konferencije za medije. Prije Ancelottija poruku podrške Vilanovi je poslao i jedan od kapetana Reala Sergio Ramos.

Real u nedjelju igra prvu utakmicu na ljetnim pripremama. Protivnik će biti engleski drugoligaš Bournemouth, a Carlo će moći vidjeti kako reagiraju igrači koje je Real doveo posljednjih tjedana.

- Igrači su malo umorni od treninga, no imali smo fantastičan tjedan. Svi su pokazali da su veliki profesionalci, prekrasno je početi sezonu s ovakvim mentalitetom i atmosferom u momčadi. Novi igrači odlično su se prilagodili, rade odlično i ne pričaju puno što je dobra stvar- kaže Talijan.

Mali problem mogao bi biti što ne zna hoće li mu doći najskuplje pojačanje Gareth Bale, ali ni hoće li Ronaldo potpisati novi ugovor. Osvrnuo se i na Ibrahimovića, Higuaina...

- Svi znaju tko je i što može Cristiano Ronaldo. Nije moj posao da pričam o njegovu ugovoru, ali naravno da bih želio da ga potpiše. Mislim da tu neće biti problema. Što se tiče Ibrahimovića i Balea, oni nisu igrači Reala i ne bih želio pričati o njima iz poštovanja prema mojim igračima. Zadovoljan sam svojom momčadi. Higuain? Pričao sam s njim, ali detalji će ostati između nas. Sretan sam što je u Realu - zaključio je Carlo.

Španjolski mediji pišu kako će njegov stil igre biti nešto slično onome što godinama već igra Barcelona. Bit će to igra na jedan dodir te će Real težiti što većem posjedu lopte. Tu bi važnu ulogu mogao imati Luka Modrić koji je, uz novo pojačanje Isca, na posljednjem treningu prije sutrašnje utakmice s Bournemouthom bio glavni izvođač slobodnih udaraca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...