Obavijesti

Sport

Komentari 17

Sertichu, odmori: Andy je odigrao 223 utakmice u nizu...

Andy je trpio velike bolove na utakmici protiv Graza. Mislim da bi bilo dobro da propusti koju utakmicu, kaže trener Marty Raymond, no Sertich ne želi na klupu

VIDEO

Andy Sertich odigrao je sve 223 utakmice za Medveščak. Trener mu je rekao da se odmori. Ali Andy želi i dalje igrati. Iako je ozlijeđen.

- Trener Raymond mi je spomenuo odmor, rekao mi je da ga uzmem, ali nisam siguran da ću to učiniti. Nisam umoran i ako sam zdrav, želim igrati - rekao je Sertich.

No Andy je ozlijeđen. U petak je protiv Graza igrao s istegnutim mišićem na leđima. A igrat će i danas protiv Innsbrucka (17.30). U prvoj od pet utakmica drugog ovosezonskog izdanja Ice Fevera u zagrebačkoj Areni.

- Ma nije tako strašno, boljelo me povremeno, no ništa što se ne može izdržati - kaže Sertich.

Trener Marty Raymond najradije bi kleknuo pred Andyja i zamolio ga da skine klizaljke barem na jednu utakmicu.

- Znao sam da će se opirati. To je igrač s kojim se osvajaju naslovi. Kaže da ga u petak nije jako boljelo? Laže, zbog boli je igrao na 50 posto mogućnosti. Ali ako želi igrati, neka igra - rekao je Raymond, koji bi ipak volio za doigravanje imati svježeg Andyja.

- Ako mi trener kaže da bi bilo bolje da se odmorim, onda ću ga možda i poslušati. Bit će mi teško sjediti na tribini. Ponosim se što sam odigrao sve 223 utakmice za Medveščak. Za to sam i plaćen. Obožavam hokej, volim pobjeđivati i želim u svakoj utakmici biti na ledu - rekao je Sertich, koji je mnogo puta za Medveščak igrao ozlijeđen.

- Samo jedanput je na moju igru utjecala ozljeda. Istegnuo sam prepone. No svi igrači se ponose, pa i ja, kad odigraju utakmicu iako su ozlijeđeni - istaknuo je Sertich, koji u izostanku Letanga, također zbog ozljede, ipak nije dobio kapetansku vrpcu.

- Sertich bi uvijek bio prvi izbor, no Saša Martinović govori njemački, pa mu je lakše podviknuti na suce - kaže trener Raymond.

Na dresu Medveščaka nalaze se fotografije čak 2000 navijača

Medveščak je za pet utakmica u zagrebačkoj Areni pripremio poseban dres. Na njemu će se nalaziti fotografije 2000 sretnih navijača.

- Dres je fantastičan. Druge momčadi će sigurno biti ljubomorne na nas. Sad su nam navijači još bliže srcu - rekao je kapetan Saša Martinović.

Navijači, nažalost, dresove neće moći kupiti jer, barem zasad, nisu na prodaju.

Gojanović: Tražimo zamjenu za NHL-ovca Dustina Jeffreya

Želimo vrhunskog AHL igrača tipa Greentree. Nekoga tko će puno zabijati. A za doigravnje ćemo dovesti i drugo pojačanje, rekao je Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka, koji još ne zna hoće li se u Ledenoj na jesen igrati KHL.

- Svibanj je zadnji rok. Gazprom sigurno ulazi u Hrvatsku i rekli su da će prvo sponzorirati hokej. A to smo mi..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana