Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sevilla i Valencia podbacili, David Silva se ozlijedio...

Sevilla i Valencia podbacili, David Silva se ozlijedio...
1

U 12. kolu Primere Valencia i Sevilla su kod kuće samo remizirali. 'Šišmišima' je bod uzela Mallorca (1-1), dok je Sevilla izvukla remi s Malagom (2-2)

VIDEO

U drugom dvoboju 12. kola španjolske nogometne lige Valencia i Mallorca na Mestalli su odigrali bez pobjednika, 1-1. Domaći su došli u vodstvo u 48. minuti golom najboljeg strijelca Primere Davida Ville, njegovog desetog ove sezone. Gosti su neuvjerljive domaćine ipak uspjeli iznenaditi izjednačivši u 85. minuti iz penala. Strijelac je bio Valero. Osim gubitka dvaju bodova, domaće je snašla još jedna nesreća. U 29. minuti dvoboja ozlijedio im se reprezentativni veznjak David Silva.Morao je izvan travnjaka nakon što je stradalo desno koljeno. Ozbiljnost zasad nije poznata, a tijekom nedjelje 23-godišnji će nogometaš proći svu silu pretraga. Remijem je završio i treći subotnji ogled. Sevilla je također kao favorit, na svom Sanchez Pizjuanu, ostala bez dvaju bodova. Odnijeli su im ih nogometaši Malage remiziravši 2-2 u andalužanskom derbiju. Opušteni su domaćini, iako s igračem viška na travnjaku nakon isključenja Alberta Luquea u 11. minuti, dopustili gostima da im zabiju dva gola, u 22. i 45. minuti, s igračem manje za 2-0 vodstvo. Tek je Luis Fabiano golovima u 58. i 72. minuti uspio probiti gostujuću obranu došavši do brojke od sedam postignutih pogodaka ove sezone. Treći je put ove sezone u jednoj utakmici postigao dva gola. Do kraja utakmice sastav Manuela Jimeneza ipak nije uspio doći do pobjede.Danas je na rasporedu veliki derbi između Barcelone i Real Madrida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara