Obavijesti

Sport

Komentari 21

Sevilla Raketom napada Real: Rakitić debitira protiv Ronalda

Sevilla Raketom napada Real: Rakitić debitira protiv Ronalda
1

ODŠTETA PET MILIJUNA EURA Rakitić bi s bivšim osvajačem Kupa Uefe trebao potpisati trogodišnji ugovor, a za novu bi momčad trebao zaigrati u kupu protiv Reala

VIDEO

Cijeli siječanj Rakitića su selili od Otoka do Pirineja i Apenina...

Htjeli su ga kupiti Everton, Bolton, Atletico i Juventus, ali na kraju je najspretnija bila Sevilla.

Bivši osvajač Kupa Uefe Schalkeu će platiti pet milijuna eura za našeg reprezentativca, a on bi do kraja tjedna trebao potpisati trogodišnji ugovor.

Trener Felix Magath tvrdi da je Schalke htio produljiti ugovor s Raketom, ali da je on odbio razgovore s čelnicima.

- Od svibnja njegovi su ga savjetnici držali podalje od nas. To je bila njegova namjera od početka, ili zaraditi velik novac ili besplatno otići iz kluba - prozvao je Magath hrvatskog igrača.

Raketa je ispunio svoju veliku želju, od početka karijere isticao je kako mu je Primera uz Bundesligu najdraža. Sad će igrati protiv najvećih svjetskih igrača, Messija, Inieste, Cristiana Ronalda...

Sevilla već sutra u polufinalu španjolskoga kupa na Sanchez Pizjuanu dočekuje veliki Real.

Uzvrat je idući tjedan na Bernabeuu, a baš bi tad naš veznjak mogao debitirati za novu momčad. Na Ivanovoj kupnji najviše je inzistirao trener Gregorio Manzano Ballesteros. Sevilla u veznom redu ima jako dobre krilne igrače - Capela, Navasa i Renata, ali su “tanki” na poziciji prednjeg i zadnjeg veznog. Ivan bi odmah trebao zauzeti središnje mjesto u veznom redu, sa Zokorom iz Obale Bjelokosti.

Ove sezone Manzanova je momčad daleko od vrha u Primeri. Nakon 20 odigranih kola na osmom je mjestu, a za četvrtoplasiranom Valencijom zaostaje velikih 11 bodova. Još je u igri za europski trofej, u 1/16 finala Europske lige igrat će protiv Porta.

Šuker, Prosinečki, Jeličić...

Davor Šuker igrao je za Sevillu s Diegom Maradonom. Dres ovoga kluba od Hrvata su još nosili Prosinečki, Jeličić, Mornar, Ivan Jurić..

Nijemci nisu uspjeli zaraditi na Ivanu

Schalke je u ljeto 2007. godine Baselu za Ivana Rakitića platio odštetu od pet milijuna eura. Za isti iznos Ivan će sad otići u Andaluziju. Dakle, Nijemci nisu uspjeli ništa zaraditi na njemu. Za Schalke O4 Ivan je u Bundesligi odigrao 97 utakmica i zabio 12 golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...