Sport

Komentari 3

Šibenčani dobili dvije plaće! "Želimo otkupiti Jakoliša"

Šibenčani dobili dvije plaće! "Želimo otkupiti Jakoliša"

S obzirom na odličnu formu i igre koje pruža u narančastom dresu te koliko klubu i navijačima on znači, Marin je od velikog interesa za klub, piše HNK Šibenik

Posljednjih se tjedana na Šubićevcu manje pričalo o nogometu, a više o svemu onome što nije izravno povezano s nabijanjem lopte na zelenom travnjaku, no vrlo je važna stavka u ovome, kao i svakom sportu, novcu. Nogometašima Šibenika kasnile su plaće, a svejedno su pobjedom (3-2 nad Goricom) završili jesenski dio sezone. Ipak, tri dana uoči Božića vlasnici kluba obavijestili su javnost kako su igračima donekle isplaćene zaostale plaće. A i još neke zanimljivosti...

Zagreb: U 8. kolu HT Prve lige na Maksimiru se sastali Dinamo i Šibenik

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Kao najveći sportski kolektiv u Šibensko-kninskoj županiji, te klub koji se natječe u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi koji je ove godine proslavio velikih 89. godina dužni smo Vas izvijestiti o stanju i situaciji u i oko kluba koje se u prethodnom periodu događalo ili se trenutno događa.

1) Sukladno dogovoru s novim partnerima koji su protekli tjedan pristupili klubu, svim igračima, djelatnicima kluba i svoj radnoj zajednici isplaćena su dugovanja za mjesec rujan i listopad. U kratkom periodu se očekuje i isplata dugovanja za mjesec studeni.

2) Nakon što se napravi kompletna dubinska analiza kluba, novi partneri će u javnost izaći sa svim konkretnim planovima i prijedlozima koje će pravovremeno komunicirati sa javnošću.

3) Cilj i namjera novih partnera je prvenstveno je stabilnost kluba i normalno funkcioniranje, financijska samodrživost te rast i razvoj u svim segmentima djelovanja.

4) Situacija oko igrača Marina Jakoliša – Marin Jakoliš je dijete kluba, koji je prošao sve uzraste u Školi nogometa te je trenutno igrač HNK Šibenika na posudbi iz HNK Hajduk Split. S obzirom na odličnu formu i igre koje pruža u narančastom dresu te koliko Klubu i navijačima on znači, Marin je od velikog interesa za klub te će HNK Šibenik napraviti sve u narednom periodu da otkupi njegov ugovor od HNK Hajduk te da i službeno postane igrač našeg kluba.

Gorica i Šibenik sastali se u 12. kolu HT Prve lige

Zastupnik i odvjetnik novih partnera gosp. Stipe Grubišić ovim pismenim putem traži od Grada Šibenika, navijača i simpatizera te svih onih koji su dio kluba podršku i razumijevanje za naredni period koji nam slijedi, a u kojem će partneri odraditi svoje dodatne analize te predstaviti svoju viziju Kluba.

Također, posebno napominje da je od sada INTERES KLUBA IZNAD SVIH te da ovim putem poziva sve novinare i medije da za sve informacije i upite vezano za trenutnu situaciju klub stoji na dispoziciji.

S poštovanjem,

HNK Šibenik s.d.d."

Najčitaniji članci