Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Šibenski policajci čak treći na svijetu u malom nogometu

Najbolji strijelac turnira, s 18 golova u 12 utakmica je Dino Belakušić Britva iz šibenske ekipe, dok je Dragan Radman proglašen najboljim igračem turnira

IPA Šibenik
Foto: IPA Šibenik
14 komentara

Na svjetskom International police association (IPA) malonogometnom turniru u Lommelu u Belgiji ekipa IPA Šibenik osvojila je treće mjesto. Turnir u Lommelu najveći je svjetski turnir policije, sudjelovalo je 96 ekipa iz 33 zemlje. 

Osim Hrvatske, natjecale su se ekipe Brazila, Španjolske, Njemačke, Francuske, Italije... Šibenčani su bez izgubljene utakmice dogurali do polufinala, tad su izgubili od IPA-e Timisuari. U utakmici za treće mjesto pobijedili su 3:0 IPA-u Galati (Rumunjska). Najbolji strijelac turnira, s 18 golova u 12 utakmica je Dino Belakušić Britva iz šibenske ekipe, dok je Dragan Radman iz iste ekipe proglašen najboljim igračem turnira. Za ekipu IPA Šibenik nastupali su policajci Goran Goreta, Renato Ostojić Zemo, DRagan Žilić, Ivo Bulat, Mario Višić, Anđelko Orlović, Ivica Nakić, Dino Belakušić Britva, Dragan Radman, Marijo Orlović, Mario Malada i Bruno Marković.

Naši partneri pišu
Message