Obavijesti

Sport

Komentari 71

Šifo: Neš' ti krize. Sad ćemo ih loviti i pokazati tko je Dinamo

Šifo: Neš' ti krize. Sad ćemo ih loviti i pokazati tko je Dinamo
1

Neš' ti krize, izgubili smo dvije utakmice u HNL-u, ništa posebno. Izgubili smo od glavnog konkurenta, ali na neki način je i dobro da se prvenstvo zakuhalo. Idemo ih loviti i pokazati tko je Dinamo, kaže Schifo

VIDEO

Dinamo je u nedjeljnoj utakmici teško stradao kod Rijeke na Rujevici 5-2 što je rezultiralo ostavkom trenera Cice Kranjčara. U Rijeci se sinoć slavilo do kasno u noć, Riječani su prvi na tablici s četiri boda ispred najvećeg konkurenta za naslov.

- Nikad nismo bili ovako dominantni protiv Dinama, pokazali smo da mislimo ozbiljno. Naslov prvaka nam je cilj, ali ništa nije gotovo. Malo ćemo proslaviti, pa misli okrenuti kupu i Đakovu. Pokazali smo veliku moć, ova će nam pobjeda biti velik poticaj. Da, prvenstvo je dugo, ali pokazali smo da možemo igrati s Dinamom - rekao je nakon utakmice Matej Mitrović.

Gordon Schildenfeld je svjestan situacije, ali smatra da se Dinamo može izvući iz svega.

- Mislim da mi je ovo najteži poraz, ne znam kada sam primio pet komada! Rijeka raste i zaslužuje čestitke, a mi znamo da nije bilo dobro i neće nas utakmice čekati da se vratimo u formu, nego to moramo učiniti što prije. Ali, neš' ti krize, izgubili smo dvije utakmice u HNL-u, ništa posebno. Taj nas je prvi gol ubio, uvukla se nervoza, a tek kad smo prešli na 4-5-1, počeli smo bolje igrati, to nam je odgovaralo. Izgubili smo od glavnog konkurenta, ali na neki način je i dobro da se prvenstvo zakuhalo. Nema panike, idemo ih loviti, pokazati tko je Dinamo - rekao je Schifo.

Mladi Ivan Fiolić dobio je prednost ispred Ante Ćorića. On ne smatra da je nakon prvog gola sve krenulo nizbrdo.

- Ma, glupo je išta pričati, sve se vidjelo na terenu. Idemo izvući pouke iz ovoga, takav je nogomet, neće sad ništa stati zbog ovog poraza. Taktika? Ne bih komentirao trenerove postavke, mi smo dali maksimum, ali bezveze je pričati da nas je prvi gol izbacio iz tračnica kad smo primili toliko golova.

Kapetan Dinama Domagoj Antolić utakmicu je zbog ozljede koljena odgledao s tribine. Mnogi navijači Dinama jučer su zazivali njegovo ime i što raniji povratak na teren.

- Ne sjećam se kad sam se zadnji put osjećao ovako loše... Primili smo rani gol i to je donijelo nesigurnost u našu igru. Imali smo jako dobre rezultate do prije desetak dana, ali sada smo očigledno u padu forme. Ništa, dići ćemo se, kao i uvijek, i pokazati da smo najbolji - zaključio je kapetan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti