Obavijesti

Sport

Komentari 1

Sinkovići pobjedom otvorili SP

Sinkovići pobjedom otvorili SP

Na startu smo se izdvojili i kontrolirali utrku do kraja. Naravno, nikad nije lagano, ali smo s ovom prvom utrkom pokrenuli motore, rekao je Valent Sinković

VIDEO

Braća Valent i Martin Sinković pobjedom su otvorili Svjesko veslačko prvenstvo u češkim Račicama nakon što su slavili u kvalifikacijskoj utrci.

Braća Sinković su rutinski odveslali od početka do kraja zauzevši prvo mjesto u svojoj skupini, a u cilj su ušli s vremenom 6:12.76 minuta što je ujedno i najbrže vrijeme kvalifikacija. Drugi su bili Rumunji s vremenom 6:16.73, dok je treću poziciju zauzela posada Češke s vremenom 6:27.93.

Pokretanje videa...

Sinkovići zlatni u Poznanju 00:49

Braća Sinković su tako osigurali svoje mjesto u četvrtfinalu dvojca na pariće koje je na rasporedu u srijedu od 12:54 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Iza nas je prva utrka. Zadovoljni smo, na startu smo se izdvojili i kontrolirali utrku do kraja. Naravno, nikad nije lagano, ali smo s ovom prvom utrkom pokrenuli motore za sve sljedeće utrke koje nas čekaju - rekao je Valent Sinković.

- Start je bio dobar, veslanje kroz utrku je bilo dobro, mislim da smo mogli još više otići na početku ali treba ostaviti nešto i za ostale utrke - kazao je Martin Sinković.

Braća Lončarić s vremenom 6:34.49 minuta zauzeli su treće mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini dvojca bez kormilara te će kroz repasaž pokušati izboriti polufinale. Prvo mjesto zauzeli su Rumunji (6:27.74), a drugi su bili Amerikanci s vremenom 6:31.35. Repasaž je na rasporedu u ponedjeljak u 16:19 sati.

U ponedjeljak će prvu utrku veslati i sestre Jurković koje nastupaju u 10 sati u disciplini dvojac bez kormilara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...