Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sjajna Leona Popović izjednačila svoj najbolji rezultat u karijeri!

Sjajna Leona Popović izjednačila svoj najbolji rezultat u karijeri!

Odlično je to postignuće za mladu hrvatsku skijašicu, kojoj je danas ipak nedostajalo i malo sreće kako bi rezultat bio još povoljniji. Četvrti put ove sezone ušla je u drugu vožnju, a sada ponovila najveći uspjeh

VIDEO

U drugu vožnju ušla je kao 28. iz prve pa tijekom drugog nastupa na slalomu u austrijskom Lienzu neko vrijeme držala vodeću poziciju! Sjajna Leona Popović (24) doskijala je do 14. mjesta čime je izjednačila najbolji rezultat karijere u Svjetskom kupu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Leona i Zrinka nakon Snježne kraljice 01:47

Sjajno je to postignuće za mladu hrvatsku skijašicu, kojoj je danas ipak nedostajalo i malo sreće kako bi rezultat bio još povoljniji. Jer kada su se stazom spustile one najbolje, Leonin plasman je polako padao, a utrku je na koncu završilo čak 27 skijašica. Dakle, skoro sve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, poravnanje najboljeg rezultata u karijeri s pravom daje nadu u odlične predstave u nastavku sezone jer je Popović u Lienzu potvrdila dobru formu.

Odlično je iskoristila rani start u drugu vožnju te se ukupno petim vremenom popravila za 14 pozicija. S 2.04 sekunde zaostatka za Vlhovom završila je na 14. mjestu i tako izjednačila najbolji plasman u karijeri koji je ostvarila 21. studenoga u Leviju.

Pobjedu je odnijela Slovakinja Petra Vlhova (1:42.10) ispred Austrijanke Katharine Liensberger (+0.51) te Švicarke Michele Gisin (+0.68).

Za Vlhovu, koja je bila vodeća nakon prve vožnje, ovo je 23. pobjeda u karijeri u Svjetskom kupu, a 15. u slalomu.

Vrlo blizu svom prvom ulasku u drugu vožnju bila je 17-godišnja Zrinka Ljutić. Ona je u prvoj vožnji zauzela 31. mjesto, prvo izvan kruga skijašica koje su nastavile austrijski slalom, a ulazak u drugu vožnju pobjegao joj je za četiri stotinke.

Treća hrvatska predstavnica Andrea Komšić nije završila prvu vožnju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića