Obavijesti

Sport

Komentari 1

Sjajne vijesti uoči Rusa: Svi su 'modri' negativni na koronu...

Sjajne vijesti uoči Rusa: Svi su 'modri' negativni na koronu...

Nakon utakmice s CSKA Moskvom, slijedi derbi s Rijekom na Rujevici. U toj će utakmici prvak biti bez kartoniranog Lovre Majera. U ponedjeljak je ždrijeb 1/16 finala Europske lige

Dinamovci su u utorak ujutro imali novo testiranje na korona virus, a u srijedu ujutro došli su rezultati koji su obradovali sve u klubu. Naime, svi igrači i članovi stručnog stožera negativni su na koronu. Zoran Mamić i Joško Gvardiol najavit će u podne utakmicu protiv CSKA. Treći put zaredom su dinamovci negativni, pozitivnih je najviše bilo uoči utakmice 3. kola protiv Wolfsbergera.

Pokretanje videa...

Dinamovci nakon Feyenoorda 04:27

Sve se zna, Dinamo je sigurno prvi, ali želja je i cilj završiti skupinu s pobjedom i jasno bez primljenoga gola. Ako Dinamo ostane na nuli, bit će to podvig za povijest.

Rotterdam: Zoran Mamić na konferenciji za medije nakon pobjede Dinama

- Ovaj Dinamo ima muda, oduševili su načinom na kakav su prošli dalje u Europi - rekao nam je Matjaž Kek, nesuđeni trener hrvatskog prvaka.

Nakon utakmice s Rusima, slijedi derbi s Rijekom na Rujevici. U toj će utakmici prvak biti bez kartoniranog Lovre Majera. U ponedjeljak je ždrijeb 1/16 finala Europske lige.

Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo u 14. kolu Prve HNL Lige

Srijeda donosi gostovanje kod Rudeša u osmini finala Kupa, a u subotu, 19.12., Dinamo u Maksimiru u HNL-u dočekuje Varaždin. Bit će to posljednja utakmica za "modre" prije zimske stanke

Cilj je dobiti dvije utakmice u HNL-u, proći bez problema dalje u Kupu i europsku polusezonu zaključiti pobjedom. Izgubio je Dinamo od Osijeka 2-0, a nakon toga je u sjajnom nizu. Wolfsberger 3-0, Feyenoord 2-0, Slaven Belupo 5-1... Osječani bježe bod Zagrepčanima u HNL-u, ali imaju i dvije utakmice više. Dinamo će na proljeće odraditi jedan odgođeni derbi protiv Rijeke i derbi s Hajdukom. Obje će utakmice igrati u Maksimiru.