Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sjajni Budimir zabio za pobjedu Osasune u zadnjim minutama!

Sjajni Budimir zabio za pobjedu Osasune u zadnjim minutama!

Budimir je zabio i u 73. minuti, ali sudac je poništio gol zbog zaleđa. No, u 92. je bilo sve regularno, a na nekoliko metara udaljenosti od suparničkog gola Budimir je dočekao loptu i zabio za tri boda

VIDEO

Hrvatski napadač Ante Budimir odlučio je pogotkom u 92. minuti utakmicu 31. kola španjolske La Lige u kojoj je Osasuna kao domaćin svladala Alaves s minimalnih 1-0.

Pokretanje videa...

SP u Kataru VIDEO

Osasuna je bila bolja, a najbolju šansu propustila je u 38. minuti kada Ruben Garcia nije realizirao jedanaesterac. Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu, a zabio je i prije te 92. minute.

U 73. je lijepo suparničku mrežu naciljao glavom, ali je tada gol poništen zbog zaleđa. No, u 92. je bilo sve regularno, a na nekoliko metara udaljenosti od suparničkog gola Budimir je dočekao loptu i zabio za tri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gol pogledajte OVDJE

Osasuna je prošle sezone otkupila hrvatskog napadača za rekordnih osam milijuna eura. Prvo je boravio na posudbi iz Mallorce i oduševio. Zabio je 12 komada, bio je strah i trepet za suparničke obrane, ali ove sezone samo pehovi. Zbog ozljede i korona virusa odigrao je 21 utakmica. Kada bi i ušao u formu, opet bi ga nešto izbacilo iz ritma. I upravo zbog toga ne čudi njegova nešto skromnija statistika.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

U La Ligi zabio je pet golova uz jednu asistenciju, ali Ante je već prije dokazao da ima kvalitetu za nešto više. Ali otkako su ga zaobišle ozljede i čim je ušao u ritam, igra sve bolje. Zabio je i u prošlom kolu, a u ožujku je bio dio reprezentacije na pripremnom turniru u Kataru. Ako ovako nastavi, ne sumnjamo da ćemo ga vidjeti i u lipnju u Ligi nacija.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Osasuna

Unatoč pobjedi Osasuna je ostala na desetom mjestu, ali se bodovno izjednačila s devetom Valencijom.

Alaves je u sve težoj situaciji na dnu. Ovo je bila osma ligaška utakmica u nizu bez njegove pobjede. U tom je razdoblju upisao dva remija i šest poraza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi