Obavijesti

Sport

Komentari 15

Sjajno: Solo gol golmana West Hama koji je 'zapalio' internet

Sjajno: Solo gol golmana West Hama koji je 'zapalio' internet
1

West Ham Slavena Bilića organizirao je prijateljski meč prvotimaca 'čekićara' i West Ham All Star momčadi u čast svojeg kapetana Marka Noblea

VIDEO

West Ham Slavena Bilića organizirao je prijateljski meč prvotimaca 'čekićara' i West Ham All Star momčadi u čast svojeg kapetana Marka Noblea. U nogometu, a pogotovo u Ujedinjenom Kraljevstvu, uobičajeni su takozvani testimonial matches u kojima klub odaje počast jednom od igrača za sve što je učinio za klub.

Mark Noble je u West Ham došao kao školarac u dobi od 13 godina, a sada se približava svojem 350. nastupu u dresu momčadi iz istočnog Londona. Noble je dijete West Hama, a igrač je s najviše nastupa u Premier ligi za West Ham od bilo kojeg drugog nogometaša.

- Bio sam nervozan oko svega toga i pitao sam se bi li neki nogometaši htjeli doći uopće. Ali odaziv je bio fenomenalan. Htio sam da to izgleda ovako, da dođe 11 igrača koji zaista cijene klub - rekao je Noble misleći na sva imena All Star momčadi, koja su došla igrati prijateljsku utakmicu.

A imena legendi su zapanjujuća - Rio Ferdidand, Carlton Cole, Craig Bellamy, Scott Parker, Stewart Downing, Bobby Zamora, Dean Ashton, Yossi Benayoun, Paolo Di Canio, Ian Bishop i drugi. Utakmica se odigrala u prijateljskom, ali natjecateljskom duhu s brojnim prilikama i prekrasnim golovima. West Ham je na kraju slavio 6-5 protiv All star momčadi West Hama, a junak dana bio je West Hamov golman Adrian, koji je uz malu pomoć Antonija zabio solo gol.

Gledatelji na Upton Parku imali su priliku vidjeti čak 11 golova. Svoje su zabili i Paolo Di Canio te Dean Ashton. Ashtonov gol svakako vrijedi pogledati više puta.

West Ham je na ovaj način "pozdravio" i svoj stari stadion, pošto će uskoro preseliti na novi, Olimpijski stadion, kojeg su 'čekićari' uzeli na korištenje na 99 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...