Obavijesti

Sport

Komentari 1

SK streljaštvo: Petar Gorša završio peti u finalu trostava

Gorša je u finale ušao s 4. rezultatom kvalifikacija, u kojima je pogodio 1181 krug. Drugi hrvatski predstavnik Bojan Đurkovićbio je 64. sa 1156 krugova

VIDEO

Hrvatski olimpijac Petar Gorša u srijedu je, posljednjeg dana natjecanja na Svjetskom kupu u Muenchenu, osvojio peto mjesto u finalu malokalibarske puške 50 m - trostav, a Mariji Marović nedostajao je jedan krug za plasman u finale discipline zračni pištolj 10 m.

Gorša je u finale ušao s četvrtim rezultatom kvalifikacija, u kojima je pogodio 1181 krug, dok je drugi hrvatski predstavnik Bojan Đurković zauzeo 64. mjesto s 1156 krugova.

Gorša je u finalu nakon pucanja u klečećem i ležećem položaju bio na petom mjestu, sa samo desetinkom kruga zaostatka za Austrijancem Gernotom Rumplerom i 0,7 kruga za trećeplasiranim Ukrajincem Olehom Carkovom. Ukrajinskog reprezentativca je u konačnici ostavio iza sebe, ali ga u gađanju iz stojećeg položaja uspio prestići Francuz Sauveplane pa je hrvatski reprezentativac završio finale na petom mjestu.

Zlato je osvojio Amerikanac Matthew Emmons s novim svjetskim rekordom od 464,1 kruga. Drugi je bio Srbin Milenko Sebić (460,1), a brončani Austrijanac Rumpler.

Marija Marović je u kvalifikacijama dicscipline zračni pištolj 10 m s 384 kruga osvojila 10. mjesto, a s jednim krugom više bila bi među osam finalistica.

Srbijanska reprezentativka Bobana Veličković koja je kao osma ušla u finale na kraju je završila sa zlatnom medaljom oko vrata. S finalnim rezultatom 199,7 krugova za 0,6 kruga bila je bolja od Francuskinje Sonije Franquet (199,1), dok je treća bila Kineskinja Mengxue Zhang.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja