Obavijesti

Sport

Komentari 13

Skandal na Indoorsu: Veić i Canas pod ATP istragom

Skandal na Indoorsu: Veić i Canas pod ATP istragom
6

Taj nam je meč jako sumnjiv, tvrde u australskim kladionicama. I Igor Andrejev, prvi nositelj turnira, neobjašnjivo je izgubio od našeg Ivana Dodiga

VIDEO

Taktika mi je bila jednostavna. Samo da se ne osramotim! Ali, na kraju je ispalo sjajno. Trebao mi je samo reći da će pustiti meč, tako da i ja stavim neke novce, haha, izjavio je Antonio Veić nakon što je 4-6, 6-4, 6-2 pobijedio favoriziranog Guillerma Canasa.
Dan poslije “pobjede karijere” Veić je postao planetarna zvijezda! O njemu se piše u Londonu, New Yorku, ali najviše u - Australiji!
- Svjesni smo problema oko tog meča. Proslijedili smo primjedbu ATP Touru koji je već pokrenuo istragu. Samo u Australiji je na pobjedu Veića uplaćeno gotovo dva milijuna eura - izjavili su u kladionici Betfair koji su na tom susretu izgubili milijune.
Iako je već “debelo” prošla ponoć u Australiji, kladioničari s pravom informacijom nisu spavali. Čekali su samo pravi trenutak. A taj se pojavio kada je Canas dobio prvi set. U tom je trenutku koeficijent na Canasa sa 1.1 doletio na nevjerojatnih 7! I upravo u tom trenutku primljene su milijunske uplate na pobjedu Antonia Veića, 255. tenisača svijeta koji je u turnir ušao s pozivnicom.
A da sve ne ostane na Canasu, pobrinuo se i Igor Andrejev. Prvi nositelj turnira izgubio je od kvalifikanta Ivana Dodiga 6-1, 6-4!
- Ponovno nisam imao sreće sa ždrijebom - izjavio je Andrejev “mrtav hladan” nakon poraza od 425. tenisača svijeta
Rus se “pretplatio” na čudne rezultate u Zagrebu budući da je prije tri godine izgubio od tada 17-godišnjeg Marina Čilića.
- Rusi? Tu ništa nije novo. Ali to se teško može dokazati - zaključili su u ATP Touru.

AKO NAMJERNO IZGUBIŠ DVIJE GODINE U ZATVOR
Inzistirat ću na tome da svaku sportsku zvijezdu koju uhvatimo u namještanju susreta strpamo u zatvor do maksimalno dvije godine. Ti incidenti su rijetki, ali nas zabrinjavaju i rade veliku štetu sportu. Sve je više tih slučajeva i definitivno se nešto mora poduzeti kada je namiještanje mečeva u pitanju, izjavio je Gerry Sutcliffe, novi britanski ministar sporta, koji je najavio “Gambling Act”, zakon prema kojem će zvijezdama uistinu prijetiti zatvorska kazna od najviše dvije godine.

NAJVEĆI SKANDALI OKO NAMJEŠTANJA U TENISU:
DAVIDENKO IZRAZITO ČUDAN
Nakon što je u srpnju 2007. iznenađujuće izgubio u Umagu, tjedan dana poslije također je “pao”. U Sopotu je na njegov poraz uplaćeno oko osam milijuna dolara.

KAFELJNIKOV REDOVITO GUBIO
Prije šest godina bivši je pobjednik Roland Garrosa izgubio od Vicentea u Lyonu. Na tom meču okrenuli su se milijuni. Jevgenij je bio dosta blizak s ruskom mafijom.

NOVAKU 157 000 EURA ZA PORAZ
Ruska mafija tražila je od Novaka Đokovića da za 157.000 eura “tankira” meč prvog kola u St. Peterburgu. Novak na kraju nije niti nastupio na turniru.

BERLOCQ PUSTIO NA WIMBLEDONU
Bloomfield, koji nikada nie ranije dobio niti meč u Wimbledonu, “pomeo” je 3-0 iskusnog Berlocqa. Uplaćeno je oko 5 milijuna kuna.

CANAS NAKON KOKE U NOVOM SKANDALU
Guillermo Canas do sada je bio poznat samo po skandalima s korištenjem kokaina. Otvorio je novo poglavlje...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom