Obavijesti

Sport

Komentari 352

Zubčić prozvao Vlašića: Bravo! Ovako razmišlja 'pravi' sportaš

Zubčić prozvao Vlašića:  Bravo! Ovako razmišlja 'pravi' sportaš

'Bravoo! Ovak razmišlja jedan 'pravi' sportaš', ironično je poručio najbolji hrvatski skijaš i navijač Dinama Filip Zubčić nakon što je Nikola Vlašić uoči susreta protiv Dinama malo previše 'otvorio dušu'

VIDEO

Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europske lige. Svima iz Hajduka, pa tako i meni, bi se to jako svidjelo, no da budem iskren, fokusiran sam na West Ham i ne razmišljam previše o tome, ispalio je Nikola Vlašić (24) prije utakmice njegovog West Hama protiv Dinama koja odlučuje u kojem će natjecanju u Europi 'modri' nastaviti sezonu. 

'Možemo izbaciti Dinamo iz Europske lige. Meni, ali i svima u Hajduku bi se to svidjelo...'
'Možemo izbaciti Dinamo iz Europske lige. Meni, ali i svima u Hajduku bi se to svidjelo...'

Odjeknula je ta izjava i sjela kao 'as na desetku' u trenutno sveprisutnoj paljbi na relaciji Hajduk-Dinamo. Da, rivalitet je oduvijek postojao u većem ili manjem intenzitetu, ali nakon posljednjeg derbija je sve eskaliralo. Tako će Marko Livaja Danijel Subašić možda dobiti i nekoliko utakmica kazne te biti udaljeni iz natjecanja HNS-a, a 'Niksi' se sad našao na vjetrometini raznih komentara.

Pokretanje videa...

Dinamovci uoči West Hama 06:14

Nakon toliko godina Hajduk je opet konkurentan u borbi za titulu, 'skinuli' su najvećeg rivala u njihovom dvorištu, a posebno je i ono opjevano 'splitsko stanje uma'. Koliko god veseli vidjeti takav rasplet s obzirom na zanimljivost samog natjecanja, toliko donosi problema i novog razdora jer - svi će se oni kad tad morati naći u reprezentaciji, a tamo se ne pita tko odakle dolazi.

Carabao Cup - Round of 16 - West Ham United v Manchester City

Naravno, dodatni je to razdor i među ovako 'nabrijanim' navijačima pa bi se s nekim izjavama trebalo pripaziti. Neki je put i teško sakriti emocije nakon svega, ali moramo razmišljati na način da se ovdje ipak radi o - profesionalcima. 

'Imali smo ozbiljne razgovore. Znamo što ne smijemo raditi'
'Imali smo ozbiljne razgovore. Znamo što ne smijemo raditi'

- Došao sam u Hajduk kad mi je bilo 11 godina, a to je san svakog djeteta ondje gdje sam odrastao. Svi ljudi u Splitu su ludi za Hajdukom, za njih je to najveći klub na svijetu. U Hrvatskoj imate veliko rivalstvo između Hajduka i Dinama. Zadnjih 15-ak godina Dinamo ima znatno bolje rezultate, no i dalje vlada osjećaj da je Hajduk povijesno veći klub. Hajdukova je akademija nadaleko poznata, mnogi dobri igrači su proizašli iz nje. Dosta mladih igrača dobije šansu u prvoj ekipi s već 18 ili 19 godina, a ja sam imao sreću da debitiram kao 16-godišnjak. Samo lijepe uspomene me vežu uz Hajduk, to je zaista predivan klub. Kad se sjetim svojih utakmica s Hajdukom protiv Dinama, ponekad smo gubili i 4:0, 5:1. Davali smo sve od sebe u derbijima - objasnio je Nikola Vlašić.

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić ponosni je navijač Dinama i na neke stvari nije mogao šutjeri, pa je odgovorio Vlašiću. 

- Bravoo! Ovak razmišlja jedan 'pravi' sportaš - ironično je napisao Zubčić.

Navijanja je uvijek bilo i uvijek će ga biti, ali neki put treba razmišljati o posljedicama. Da, najbolje da to igrači riješe među sobom, ali ona 'ispeci pa reci' sad je zasjala u punom sjaju. Bilo kako bilo, veseli povratak zanimanja za HNL i nikad napetija sezona, a na ovakvim stvarima se uči...

POGLEDAJTE BORBU VEČERI S FNC 4: ERSLAN VS DA SILVA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 352
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića