Obavijesti

Sport

Komentari 28

'Skoro sam doživio infarkt shvativši da imam medalju'

'Skoro sam doživio infarkt shvativši da imam medalju'
28

Ma cilj je bila medalja, bilo koja i baš me briga što drugi kažu. Znate, teško je braniti nešto i zato je ova još značajnija, rekao je srebrni Ivica Kostelić

VIDEO

Čim sam došao u cilj i shvatio da vodim navalila je erupcija sreće, a kad sam vidio da je Zurbriggen iza mene skoro sam doživio srčani udar, opisao je Ivica Kostelić kako se osjećao odmah nakon ulaska kroz cilj. Već u prvim sekundama u cilju shvatio je da je napravio velik posao. Ostala su još samo četvorica potencijalno opasna skijaša, a Kostelić je znao da neće baš sva četvorica biti ispred njega.
- Ma cilj je bila medalja, bilo koja i baš me briga što drugi kažu. Znate, teško je braniti medalju i zato je ova još vrijednija. Meni je sasvim bilo svejedno koju medalju ću uzeti, uzeo sam srebro i presretan sam - rekao je Ivica. Slalomsku stazu postavio je Ante Kostelić. Bila je itekako 'selektivna', a jedan od onih koji je nije uspio završiti bio je i veliki Aksel Lund Svindal, ali i naš Natko Zrnčić-Dim.
- Sretan sam, naravno, malo sam možda i sebičan jer svaki čovjek misli na sebe prije svega. Joj, meni je to sve teško i naporno.
Neću se sad praviti kao mučenik, ali meni je to teško gledati. U svemu tome čovjek je u životnoj opasnosti, pa očekivanja, pa rezultat, pa komentar... Uf, teško je. Znate, sad ćemo Janicu zvati zlatna, a Ivicu srebrni - ispričao je presretni Ante.
Čudotvorac Gips Hrvatskoj je 'isklesao' osam olimpijskih medalja. Njegova djeca zajedno s njim ušla su u povijest hrvatskog sporta. No, iako Ante zna koliko je velika Ivičina medalja, nije mogao ne spomenuti nepravedni FIS.
- Kad bi to bila prava kombinacija, ne znam tko bi Ivicu pobijedio - rekao je aludirajući na samo jednu utrku slaloma.
Natko nije izdržao, u cilj je ušao nakon brojnih grešaka u sredini staze, no nije razočaran.
- Dao sam sve od sebe, ali napravio sam greške. I to se događa, što ću sada. Nisam ništa prokockao, greške se događaju, no tek sad  dolaze naše discipline. Večeras ću slaviti s Ivicom - rekao je Natko. Zlatna medalja Millera kao da je više razveselila Ivicu nego samog Amerikanca.
- Bilo mi je drago što sam mu čestitao prvi. Na neki način skupa smo sve prošli, a karijere su nam dosta isprepletene - pričao je Ivica o Amerikancu koji je Vancouveru osvojio već treću medalju. Čak je i strogi Gips priznao:
- Bode je vjerojatno najbolji skijaš ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući