Obavijesti

Sport

Komentari 7

Skromni Son živi s roditeljima, a u garaži skriva prave 'zvijeri'

Skromni Son živi s roditeljima, a u garaži skriva prave 'zvijeri'

Tottenhamova zvijezda Son Heung-Min slovi kao jedan od najskromnijih nogometaša na svijetu, ali njegova garaža dokaz je da ipak voli 'odriješiti kesu'

VIDEO

Nikada nisam ni pomislio da sam među najboljim nogometašima Premier lige. Iskreno, ni na trenutak to nisam pomislio, rekao je južnokorejski nogometaš Son Heung-Min (28) koji je u nogometnom svijetu izrazito cijenjen zbog igračkih kvaliteta, ali i ljudskih. Često ga se doživljava kao poniznog i skromnog, što je tipično za narod iz zemlje koje dolazi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Igrač Tottenhama tjedno otprilike zaradi 110.000 funti, ali i dalje živi s roditeljima koje izuzetno cijeni i poštuje. Primjerice, Sonov otac savjetovao mu je da se ne ženi dok ne završi nogometnu karijeru. 

- Slažem se s njim, nema vjenčanja dok sam profesionalac. Kad se oženiš, tad su žena i djeca ispred nogometa. Kad se oprostim, kad budem imao 33, 34 godine, imat ću dovoljno vremena - izjavio je Korejac. 

Danas je slavna zvijezda, ali put do uspješnog nogometaša koji je osvojio navijače Spursa nije bio nimalo lagan. 

- Čim sam prohodao, odmah sam udarao po lopti. Sve što sam radio bilo je vezano uz nogomet. Otac mi je govorio da moram ranije u krevet i da moram jesti dobro ne bi li igrao nogomet - rekao je u jednom intervjuu i dodao:

- Bio je jako strog. Tjerao me je da četiri sata žongliram. Nakon toga sam umjesto jedne vidio tri lopte!

Iako slovi kao jedan od skromnijih nogometaša, na vidjelo je izašla Sonova slaba točka - automobili. 

Korejac u garaži ima vozni park kakav bi svatko poželio. Son je samo jedan od 499 ljudi na svijetu koji u garaži među limenim ljubimcima ima Ferrari LaFerrari, a cijena je prava sitnica.  Čak bi i dobro plaćeni igrači Premier lige morali štedjeti kako bi si mogli priuštiti ovu zvijer od milijun funti. 

Ovaj automobil mogli su dobiti samo oni koji su već prethodno bili vlasnici najmanje pet različitih modela Ferrarija što najbolje govori koliko se Son potrudio. 

Među jeftinijim automobilima koje Son posjeduju, nalaze se Audi RM čija početna vrijednost iznosi 112.000 funti i Maserati Levante od 60.000 funti. Ali to nije sve, tu je naravno i jedan terenac marke Range Rover u slučaju da se Son odluči na off-road vožnju.

Najčešće ga se pak viđa u Bentleyju Continental čija cijena iznosi 160.000 funti.

Son je u Tottenham stigao iz Bayer Leverkusena za koji je igrao tri godine, a prije toga je nastupa za HSV i Seoul gdje je započeo profesionalnu karijeru. 

Sjajni napadač odlično igra već pet sezona u Premier ligi gdje je u 192 odigrane utakmice zabio 68 golova i upisao 42 asistencije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja