Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Skupina je atraktivna, a Vlašić i ja smo željeli nekog iz Hrvatske'

'Skupina je atraktivna, a Vlašić i ja smo željeli nekog iz Hrvatske'
3

Već sam se čuo s Lovrom Majerom i Lukom Ivanušecom, a o našim ćemo utakmicama pričati i na okupljanju U-21 reprezentacije. A kod Dinama se ipak osjeti odlazak Danija Olma...

VIDEO

Nikola Vlašić i ja smo htjeli nekog hrvatskog protivnika u skupini, pa se tako barem na kratko vratiti kući. I oboje smo jako sretni zbog toga što smo u skupini s Dinamom. Ova naša skupina mi se čini jako interesantnom, ali i dosta atraktivnom, bit će tu dosta dobrog i kvalitetnog nogometa, kaže nam Kristijan Bistrović (22).

Pokretanje videa...

dinamo 05:56

Zagrepčani su saznali svoje suparnike u grupnoj fazi Europske lige, Dinamo će se za novo europsko proljeće 'boriti' s CSKA Moskvom, Feyenoordom i austrijskim Wolfsbergerom. A u redovima ruske momčadi nalaze se dva Hrvata - Kristijan Bistrović i Nikola Vlašić.

- Dinamo je valjda već zadnjih 15 godina stalno aktivan u Europi, stalan član grupnih faza Europske lige ili Lige prvaka. O Feyenoordu ne treba ni puno pričati, to je momčad iz samog vrha nizozemske lige, dok se Wolfsberger posljednjih godina dosta digao i sada s pravom spada u sam vrh austrijske lige. Kažem, bit će baš jako zanimljivo - rekao je Bistrović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kristijan Bistrović ždrijeb je gledao kod kuće u Moskvi, dok su se ostali prvotimci CSKA Moskve zaputili na gostovanje u Jekaterinburg, hrvatski reprezentativac do 21 godine vraća se u Hrvatsku. Naime, Bistrović je na posljednjoj utakmici dobio crveni karton, pa preskače dvoboj s Uralom, a onda slijedi okupljanje mlade reprezentacije.

REAL MADRID v CSKA MOSCU. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2018/2019. ROUND 6

- Da, gledao sam ždrijeb, ma baš sam htio Dinamo. Mi smo izvučeni u prvom potu, a Dinamo onda ostao među zadnje dvije momčadi u drugom potu. I baš sreća da smo ih izvukli. Gledajte, mi se prošle godine nismo proslavili u Europi, imali smo pretanak kadar za borbu na sva tri fronta, ali smo se pojačali ove sezone i dobiti potrebnu širinu. Naš cilj je jasan, proći grupnu fazu Europske lige.

A Dinamo? Koliko pratite stanje u Maksimiru?

- Sigurno da uvijek pratim HNL, kao i naše klubove u Europi. Pa u Dinamu imam dosta prijatelja iz mlade reprezentacije, znam o kakvoj se momčadi radi. Dinamo ima puno kvalitete, to je pravi europski klub. Prošle sezone su bili jako kompaktni, krasilo ih je to zajedništvo, oni su 'ginuli' jedni za druge na terenu. Sada je to možda malo drugačije, ali sigurno da se osjeti izostanak Danija Olma. On je bio prevaga na terenu.

Jeste li već pričali sa suigračima o suparnicima u skupini, što oni kažu?

- Nisam, samo sam taj ždrijeb kratko prokomentirao s Nikolom Vlašićem. No, već sam se čuo s Lovrom Majerom i Lukom Ivanušecom, bit će tu sada na okupljanju U-21 reprezentacije i malo pozitivnog podbadanja, haha - sa smiješkom je završio Kristijan Bistrović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...