Obavijesti

Sport

Komentari 340

Huligani šipkama pretukli suca Brunu Marića, on imao pištolj

Huligani šipkama pretukli suca Brunu Marića, on imao pištolj
8

Daruvarski nogometni sudac Bruno Marić u utorak popodne napadnut je u Stobreču pored Splita, gdje ga je u restoranu 'Epetion' napala grupa mladića i nanijela mu ozljede glave

VIDEO

Daruvarski i trenutno najpoznatiji nogometni sudac u Hrvatskoj Bruno Marić u utorak oko 15.30 sati napadnut je u Stobreču pored Splita, gdje ga je u restoranu 'Epetion' napala grupa maskiranih mladića i nanijela mu ozljede glave.

Marić ima više hematoma i ogrebotina po glavi i tijelu. 

Kako doznajemo, napadači su bili maskirani, a bilo ih je desetak. Marić je bio u društvu nekoliko osoba. Oni su srećom prošli bez ozljeda.

- Odjednom je u restoran utrčalo desetak huligana, pripadnika Torcide, u rukama su imali šipke, na šakama boksere i nasrnuli su na nas! Dobio sam nekoliko teških udaraca i da nije bilo konobara i gostiju restorana, tko zna što bi bilo, možda bi me i ubili! Konobari su nas branili i na kraju smo uspjeli svladati jednog huligana i zadržati ga do dolaska policije - u jednom dahu ispričao je još uvijek preplašeni Bruno Marić za Večernji list.

Marić je u pratnji policije stigao na hitni prijem splitskog Kliničkog bolničkog centra gdje je u tijeku liječnička obrada nakon koje će se saznati kakve su ozljede, te eventualno tko je Marića napao.

- Oko 15.30 sati u ugostiteljskom objektu u Stobreču više, za sada nepoznatnih osoba, fizički je napalo jednu osobu rođenu 1972. godine kojoj se trenutno u splitskoj bolnici pruža liječnička pomoć. U tijeku su policijski izvidi u cilju pronalaženja počinitelja - kazala nam je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Napadači su nakon napada pobjegli, no jednoga je privela policija u policijsku postaju i traje kriminalističko istraživanje. Navodno je riječ o osobi poznatoj policiji iz navijačkih krugova.

Bruno Marić imao je pištolj.

- Informacije su točne, imao je pištolj kod sebe. Zašto ga nosi, pitajte njega, ali očito je imao dobar razlog za to kao što možete vidjeti. Split je grad u kojemu se Bruno ne osjeća sigurno još od izjave Ljube Pavasovića Viskovića da neće živ napustiti Split nakon derbija Hajduka i Dinama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 340
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"